Subcarpaţi + Band / Krafty Kuts / Nu:Tone

Home $ Party $ Subcarpaţi + Band / Krafty Kuts / Nu:Tone

by | Nov 11, 2014 | Party

Pentru prima dată la Cluj în formulă extinsă: Subcarpaţi + Band
Krafty Kuts (UK)
Nu:Tone (UK)

MadLiquid / Indjstione / Zo

Pret intrare: 30 lei

Trupa Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: “SUBCARPAŢI”, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Subcarpaţi este un mix exploziv de vechi și nou şi înseamnă Bean MC, Vali Umbră, VJ Andri și DJ Power pe vinil. Stilul lor unic aduce împreună melancolia folclorului românesc, identitatea națională și sunetul instrumentelor tradiționale, combinându-le cu trip-hop, dubstep sau hip-hop.

În iunie 2011, trupa lansează prima compilație “CULESE DIN CARTIER”. Nume de marcă din muzica românească se regăsesc pe acest album, precum Matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Liviu Vasilică, etc.

Albumul numărul 2 – “UNDERGROUND FOLCLOR” – fost lansat în iunie 2012, la Street Delivery. Al treilea album, lansat tot la Street Delivery, este scos în iunie 2014 – “PIELEA DE GĂINĂ”.

Krafty Kuts este cel mai popular Dj/ producător de Party Breaks din lume, dobândind o serie de titulaturi de-a lungul vremii care i-au confirmat succesul şi talentul: ”Best Breaks DJ”, ”Face of Breaks”, “Best International DJ”, ”Single of the Year”. Începutul succesului a fost marcat de Fat Boy Slim care i-a auzit single-ul “Gimme The Funk”, apreciere şi episod care i-au adus lui Krafty o colaborare de succes cu Ministry of Sounds, dar şi cu Prodigy şi The Rolling Stones.

Dedicarea lui pentru a depăşi orice limită în turntablism l-a proiectat pe Krafty în topul muzicii electronice şi l-a menţinut acolo mai bine de un deceniu. Cei care-l cunosc pe DJ-ul din Brighton sunt de acord că popularitatea lui vine din pasiunea sa pentru ceea ce face şi din dorinţa de-a oferi miilor de fani de pretutindeni cele mai inspiraţionale şi nemuritoare beat-uri.

În 2013 Krafty Kuts renaşte din propria sa cenuşă ocupându-şi agenda cu performance-uri în cluburi din întreaga Marea Britanie, fiind mai mult decât pregătit să urce pe scenele celor mai importante festivaluri din lume.

Nu:Tone este Dan Gresham, un DJ şi producător din Cambridge, UK.
De când a semnat cu Hospital în anul 2003, Nu:Tone a ajuns unul dintre cei mai respectaţi producători ai scenei muzicale, cu artişti ca LTJ Bukem sau Sub Focus promovându-i piesele.

Albumul său de debut, “Brave Nu World“ a fost lansat pe piaţă în 2005 şi a fost urmat la scurt timp de “Back Of Beyond“ (2007), “Future Sound Of Cambridge 3“ (2008) şi LP-ul “Medical History“(2008).

La începutul anului 2010 single-ul “Hyper Hyper” a pus întreaga lume pe jar. În 2011, artistul lansează al treilea său album, conceptul audio-vizual intitulat “Words + Pictures”, cel mai ambiţios proiect al său până la acea dată. Albumul a primit critici extrem de favorabile, iar grafica sa excepţională fost menţionată în The Guardian

Fie că vorbim de “Spread Love”, “Rolling In The Deep” de la Adele sau Emelie Sande – “Heaven”, remixurile lui Nu:Tone au venit întotdeauna ca o garanţie menită să spargă tipare. În 2013, împreună cu Logistics lansează LP-urile “Morning Light” and “Everlasting Days”, o “nebuloasă” de sunete şi tehnici misterioase. În acelaşi timp, albumul lor “What I’ve Always Waited For” dă dovada unui drum’n’bass à la carte, fundaţia a tot ceea ce înseamnă Hospital Records.

În această toamnă, mai precis în luna noiembrie 2014, Nu:Tone şi-a lansat cel de-al patrulea album – “Future History” – pe care vom avea plăcerea să îl auzim în premieră.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!