IT Training Fest, la a doua ediție pentru IT-iștii din Cluj

Home $ Articole $ IT Training Fest, la a doua ediție pentru IT-iștii din Cluj

by | Nov 20, 2014 | Articole

Clujul găzduiește, în noiembrie, cea de-a doua ediție IT Training Fest, eveniment dedicat pasionaților de tehnologie și training IT.

Ca urmare a numărului mare de cereri sosite din partea specialiștilor IT din zona Ardealului, Bittnet Systems organizează, la Hotel Golden Tulip (sala Colosseum) din Cluj, a doua ediție a IT Training Fest, un eveniment dedicat profesioniștilor din industria IT&C. Participanții vor putea testa gratuit, cu ajutorul echipamentelor și laboratoarelor virtuale, cele mai căutate tehnologii Cisco, prezente pe piață la ora actuală.

Astfel, participanții se pot înscrie la cele trei sesiuni de cursuri de training hands-on dedicate tehnologiilor de securitate (Cisco SourceFire) și Data Center (Cisco). Sesiunile vor fi prezentate de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în domeniu. Printre aceștia se număra Cristian Grigore, Systems Engineer în cadrul Cisco România, Cotiso Cetinoiu, specialist în Securitate în cadrul Bittnet, și Sorin Bogriceanu, specialist Data Center în cadrul Bittnet.

Participarea presupune înscrierea online la eveniment pe site-ul ittf.ro, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!