Peste 200.000 de clujeni au sărbători weekend-ul promoţiilor la Iulius Mall

Home $ Știri Cluj $ Peste 200.000 de clujeni au sărbători weekend-ul promoţiilor la Iulius Mall

by | Nov 24, 2014 | Știri Cluj

În acest an, Iulius Mall Cluj a sărbătorit Black Friday cu un program „All Inclusive”. Promoţiile şi distracţia nu au ţinut doar o zi, ci întreg week-end-ul. Tu şi alţi peste 200.000 de clujeni aţi răspuns invitaţiei de a petrece un sfârşit de săptămână cu shopping, prezentări de modă stylish, premii cool, jocuri de lumini, proiecţie 3D şi muzică live.

În week-end-ul dedicat ofertelor irezistibile, peste 200.000 de persoane au trecut pragul Iulius Mall Cluj, în căutarea distracţiei. Şi au găsit tot ce îşi doreau, petrecând până târziu. Startul a fost dat vineri, pe 21 noiembrie 2014, când invitaţi la cumpărături au fost Connect-R şi membrii trupei Holograf. Spectacolele artiştilor în vogă au condimentat pauzele de la shopping cu hituri îndrăgite, fredonate de toţi iubitorii de muzică. De altfel, întreaga seară a fost ritmată, pe scenă urcând şi artişti locali, precum Trupa lu’ Bunu, The Beatalls (tribute band) şi Maria Alexievici & The Groovebert Band. Din gaşca de distracţie nu a lipsit nici carismaticul prezentator Mihai Morar, gazda pusă pe şotii.

Trei cumpărători norocoşi au urcat pe scenă, pentru a primi cele mai în vogă gadget-uri. Dana Nicoleta Krişan, Ştefan Scurtu şi Andrei Martiniuc sunt câştigătorii cărora sesiunile de shopping le-au adus un premiu fabulos – iPhone 6.

Magazinele şi-au întâmpinat clienţii cu promoţii de până la 70%, oferindu-le prilejul de a-şi completa garderoba de sezon cu cele mai trendy ţinute, dar şi să aleagă articole decorative şi servicii cu discounturi de nerefuzat. Pentru ispiraţie, pasionaţii de shopping au aflat care sunt noile tendinţe din „Dress Code”, prezentare oferită de D’S Damat, Gaastra, Giorgal, London Tailors, Otter, Salon Maria, Steilmann şi Tommy Hilfiger. Nonconformiştii au admirat şi „must have-urile” urbane de la tinerii designeri Oana Lupaş, Teodora Vişinescu, Astrid Ţîrlea, Iuliana Pâslaru, Andreea Andras şi Constantin Băbeanu & Renata Rakossy, în defilarea „Best of Black”, animată de ritmurile DJ Blanilla.

Spectacolul de Black Friday a inclus şi o inedită proiecţie luminoasă reactivă, „Visual Skin”. O explozie de lumini, culoare şi ritmuri a fost rezultatul videomapping-ului 3D, acompaniat de Edi Gavril şi Soso Frişan. Clujenii au avut parte şi de un alt moment inedit, atunci când s-au întâlnit cu moldovenii, printr-o legătură video directă cu Iulius Mall Iaşi, pentru a împărtăşi distracţia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!