Peste 6000 de genţi şi accesorii, la Bag Expo

Home $ Cultural $ Expozitii $ Peste 6000 de genţi şi accesorii, la Bag Expo

by | Nov 26, 2014 | Expozitii

Iulius Mall Cluj îşi invită clienţii la cea de-a doua ediţie a Bag Expo. Primul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor este deschis la parterul îndrăgitei destinaţii de shopping până sâmbătă, 29 noiembrie 2014.

Se apropie luna cadourilor, aşa că Bag Expo a pregătit o ediţie specială, prin care oferă o gamă foarte diversificată de genţi şi accesorii. Pentru că doamnele şi domnişoarele nu se mulţumesc cu o singură poşetă, târgul este platforma ideală pentru a găsi modele pe gustul lor, clasice sau moderne, din cele peste 6.000 de exemplare expuse. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Piesele se remarcă prin paleta variată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. La acestă ediţie, vedete sunt genţile de sezon, în stil polar.

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Pentru garderoba proprie sau pentru a le oferi cadou, clienţii Iulius Mall Cluj vor găsi aici plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi multe alte articole. Printre ele se remarcă genţile şi portofelele din piele de piton, adevărate piese de colecţie, realizate manual. Cei care preferă unicitatea, pot alege articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!