Cluj 365 – doar timp să-ți faci pentru toate

Home $ Articole $ Recomandări $ Cluj 365 – doar timp să-ți faci pentru toate

by | Dec 11, 2014 | Recomandări, Știri Cluj

În materie de evenimente, așa cum era de așteptat Capitala Europeană a Tineretului le are pe toate. De la festivaluri de muzică, la festivaluri de film și teatru, de la festivaluri de stand-up comedy, la evenimente dedicate istoriei ori pasionaților de fotografie. De la expoziții și până la manifestări pentru niște nișe uitate parcă de lume, toate și-au găsit cumva loc la Cluj-Napoca. Și mai mult, toate și-au găsit loc în cel mai inedit calendar al anului, unul care vine deja cu evenimentele culturale prenotate. Ca să-ți faci planurile în cunoștință de cauză.

Asta este Cluj 365, realizat de cei de la Daisler Print House, după o idée proprie. Un calendar cu care lumea să interacționeze, chiar dacă nu este unul digital, un calendar care-ți face program și care arată și bine, pe deasupra. Un calendar în care lumea să-și vadă evenimentele trecute.

Imaginea prietenoasă rămâne, fiind un produs care se adresează în special tinerilor consummator de evenimente de tot felul. Și cum evenimentele apar la tot pasul, Cluj 365 va fi îmbogățit și pe parcursul anului cu toate evenimentele de anvergură care vor fi anunțate, așa că dacă aveți cunoștințe de festivaluri ori aniversări care merită notate în Cluj 365 scrieți-le pe facebook sau pe mail ([email protected]) celor de la Daisler Print House.

Personal, cel mai mult și mai mult, apreciez calendarul pentru că este un fel de cadou făcut Capitalei Europene a Tineretului, fiind primul calendar de pe piață care se adresează evenimentelor care vor colora anul viitor orașul.

Așadar, a doua ediție a calendarului Cluj 365, numită și European Youth Capital Edition, este de astăzi la Daisler Print House, mai fierbinte decât pâinea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!