Week-end cu multe surprize dedicate sărbătorilor de iarnă, la Iulius Mall

Home $ Știri Cluj $ Week-end cu multe surprize dedicate sărbătorilor de iarnă, la Iulius Mall

by | Dec 11, 2014 | Știri Cluj

Iulius Mall Cluj a pregătit un week-end cu multe surprize dedicate sărbătorilor de iarnă. În aşteptarea lui Moş Crăciun, clujenii se vor delecta cu un târg de antichităţi, spectacole de colinde, parada personajelor din poveşti şi cele mai frumoase cadouri.

Până pe 24 decembrie 2014, Iulius Mall Cluj te invită să „Retrăieşti un Crăciun de Poveste”. Cei care îl ajută pe darnicul bătrânel să aleagă cadourile potrivite şi fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall au şansa să fie răsplătiţi cu premii fabuloase. Pe 21 decembrie, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin tragere la sorţi, doi clienţi norocoşi, care îşi vor petrece vacanţa la ski pe pârtiile Puy Saint Vincent, din Franţa. În urma extragerii vor fi anunţaţi şi câştigătorul unui voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de euro la magazinul Lovely by M şi alţi cinci clienţi care vor fi premiaţi cu câte un iPad Mini. Cele mai mari cadouri vor fi oferite în Ajunul Crăciunului, atunci când vor fi extraşi câştigătorul unei cabane din lemn la cheie şi cel al unui autoturism Mercedes GLK.

În pauzele de la shopping, clujenii sunt aşteptaţi la evenimentele aparte organizate de Iulius Mall. De vineri până duminică, în perioada 12 – 14 decembrie, în intervalul orar 18.00 – 20.00, cei mici vor avea prilejul de a se întâlni cu personajele inspirate din poveştile lui Hans Christian Andersen. Parada lui Moş Crăciun va aduce bucurie năzdrăvanilor, pentru că se vor distra alături de spiriduşi, reni, soldăţei de plumb şi alte ajutoare ale Moşului.

Vineri, de la ora 17.00, pe scena de la parterul mall-ului vor urca peste 80 de preşcolari, pregătiţi să ofere publicului un spectacol de Crăciun. „Kiss & Dance” este un eveniment prezentat de prichindei, care include momente de balet, dans clasic, dans animat, dar şi un colaj de cântece şi poezii de sezon.

Sâmbătă, de la ora 11.00, este timpul ca şi micii artişti de la Palatul Copiilor din Cluj să îi încânte pe clienţii Iulius Mall cu talentul lor la muzică şi dans.

Tot sâmbătă, Iulius Mall Cluj va găzdui cea de-a 10-a ediţie a campaniei „Spune NU plaselor din plastic”, organizată de ECO CLUB Timişoara. Scopul acţiunii este de a descuraja folosirea plaselor din plastic la cumpărături și de a susţine educația ecologică în rândul cetățenilor. Toţi cei cu spirit eco sunt aşteptaţi sâmbătă, în intervalul orar 14.00 – 18.00, în zona Auchan din Iulius Mall Cluj, unde se vor distribui peste 100 de sacoșe din bumbac. Accesul se face pe baza unei plase din plastic uzată.

Sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 decembrie, cei care adoră piesele cu patina timpului şi vor un cadou special pentru cei dragi vor găsi obiecte unicat la Târgul de Antichităţi şi Obiecte Decorative. Colecţionarii le vor veni în ajutor în găsirea darurilor potrivite, prezentându-le cele mai frumoase articole ancorate în trecut.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!