C.T.C. (Doc – Deliric – Vlad Dobrescu) @ Club Midi

Home $ Articole $ C.T.C. (Doc – Deliric – Vlad Dobrescu) @ Club Midi

by | Jan 23, 2015 | Articole

Unusual Suspects & ClujLife prezinta:
ClujLife Awards Official Party

C.T.C. – live
Doc – Deliric – Vlad Dobrescu
Warmup / Afterparty: Snow & MC Agent

Pret intrare: 15 lei pana la h00.00 / 20 lei dupa h00.00

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/aUi” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Fondata în anul 2002, C.T.C. este una din cele mai apreciate trupe de hip-hop din Romania. Membrii acesteia au pus în aceeaşi perioadă bazele primului label independent de hip-hop din ţara noastră: Facem Records.
Începând cu “Secretul din atom” (2002), continuând cu albumul revoluţionar “Dificultăţi tehnice”, trecând prin albumele solo “Scăpat de sub control”, “Inspecţia tehnică periodică”, “Lucrare de control” şi “În sfârşit”, echipa C.T.C. şi membrii ei – DOC, DELIRIC şi VLAD DOBRESCU – au avut o evoluţie ascendentă, devenind idolii a generaţii de ascultători datorită mesajului direct, sincerităţii şi originalităţii, fiecare piesă nouă fiind astăzi apreciată de milioane de ascultători.

Anul 2015 îi găseşte pe cei trei în mare formă, pregătind un nou album şi “lovindu-ne” încă din primele zile ale anului cu bucăţi freestyle de excepţie.
Dinamism, MC la cel mai înalt nivel, freestyle şi buna dispoziţie sunt caracteristicile specifice unui show C.T.C. Live!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!