Outlet by Ovidiu Criste

Home $ Articole $ Recomandări $ Outlet by Ovidiu Criste

by | Feb 26, 2015 | Recomandări

Recent am făcut cunoștință cu Ovidiu, un tânăr de 24 de ani, de profesie jurist, ce a decis să-și pornească primul său business după experiența acumulată în două veri de “work & travel”. Deși inițial avea alte planuri, a reușit săptămâna aceasta să deschidă un outlet.

Am fost curioși să aflăm mai multe, așa că l-am luat pe Ovidiu la întrebări:

Salut, Ovidiu,
De curând ai deschis un Outlet ce îţi poartă numele. Care este povestea magazinului?

Salut. Mă amuză când mă gândesc că toată povestea a început la finalul lunii ianuarie. Doream să iniţiez alte afaceri în domenii diferite, dar am decis, până la urmă, să deschid un Outlet, deoarece este un domeniu în care am lucrat în cadrul celei mai apreciate companii de articole sportive din lume, Adidas, în State, două veri în timpul studenției prin programul “Work and Travel”. Mi-a placut, am învățat multe de la profesioniști și am decis că vreau să fac diferența și la noi, implementând ce am învățat acolo.

Unde se află și cui se adresează?
Locația magazinului este în Cartierul Mărăști, zona sensului giratoriu, pe strada Aurel Vlaicu.
Deocamdata am decis împreună cu echipa să aducem haine pentru toate vârstele, începând de la adolescenți și, în funcție de dorințele clienților, ne vom axa ulterior pe anumite categorii.

Care sunt brandurile prezente?
Printre cele mai apreciate branduri pe piața Outlet-urilor clujene. Cele din gama Inditex (Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Massimo Dutti), cele din gama Bestsellers (Vero Moda, Only, Vila , Selected Femme, Jack & Jones, Selected Homme), dar şi Mango, Pimkie, Diesel sau Asos. În mod constant vom avea în magazin articole din toate aceste branduri enumerate.

Prin ce se diferenţiază de alte Outlet-uri?
Ne propunem să asigurăm o comunicare directă şi continuă cu clientul nostru, astfel încât şi pentru momentele în care se întâmplă să nu găsească neaparat ceea ce îşi doreşte în magazin, clientul să simtă că suntem interesaţi de nevoile lui, iar data viitoare când ne vizitează, dorinţa să-i fie îndeplinită. Pentru asta am promovat pagina oficială de Facebook, unde vom da detalii despre noi apariții din magazin, perioade de promoții, schimbări de stocuri ș.a.m.d.

Știu că ai avut o deschidere oficială. Se poartă evenimentele de deschidere pentru magazine? Care a fost ideea evenimentului tău?
Pentru mine familia și prietenii sunt foarte importanți. Nu puteam să încep primul meu business fără ca cei mai apropiați să-mi fie alături. Le-am prezentat pe scurt magazinul, le-am spus planurile mele, am ciocnit un pahar de șampanie și am prezentat o reducere pe tot parcursul săptămânii celor care au spart gheața și au achiziționat primele articole vestimentare.

De ce te-ai decis sa incepi acest business? Apropo, ce vârsta ai și în ce domeniu ai studiat?
Experiența anterioară din domeniu m-a făcut să fiu încrezator că voi reuși. Am 24 de ani, sunt de profesie jurist și în prezent sunt masterand în domeniul managementului și analizei de conflicte.

Care sunt planurile tale pentru acest business?
Pentru viitorul apropiat ne propunem să investim în ceea ce așteaptă clienții noștri să vadă în magazinul nostru. Vom face promoții în mod constant. De exemplu, pregătim surprize pentru luna Martie pentru doamne și domnișoare.

Cât de des vei schimba colecțiile?
E prea devreme ca să îți dau un raspuns concret. De obicei există doua mari periade de soldări într-un an: cea din toamnă-iarnă și cea de primavară-vară. Articole noi vor aparea în magazin cel puțin de două ori pe săptămână.

Ce ne poți spune despre oferta actuală?
Ținutele office, smart casual, business și casual sunt împărțite echilibrat în momentul de față. Sacourile și cămășile femeiești au o bună trecere în această perioadă, dar pentru mai multe detalii evident că vă așteăptăm cu drag să ne vizitați.

Mulțumesc.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!