Fotografie de concert – Workshop cu Miluţă Flueraş

Home $ Articole $ Fotografie de concert – Workshop cu Miluţă Flueraş

by | Feb 27, 2015 | Articole

Photo Romania Spring Academy
Fotografie de concert – Workshop cu Miluţă Flueraş

Artistul vizual Miluţă Flueraş va susţine un workshop pe tema fotografiei de concert în 15 martie, în cadrul Academiei de Primăvară Photo Romania.

Miluţă Flueraş este masterand al Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii, lector de fotografie la ArtKlub şi fotograf de concert al publicaţiilor bestmusic.ro şi metalhead.ro.

Având experienţa a numeroase concerte si festivaluri de renume, cu artişti precum Bon Jovi, Roger Waters, Depeche Mode, AC/DC, Metallica, Guns ‘n Roses, Sting, Red Hot Chili Peppers, dar si ai scenei underground, Miluţă va împărtăşi celor prezenţi din experienţa dobândită de-a lungul timpului – ponturi din culisele fotografiei de concert.

Workshop-ul propune o abordare interactivă all-in-one: tips & tricks, live concert shooting şi o demonstraţie completă a unui workflow in Adobe Photoshop Lightroom pentru fotografii de concert.

Cum fotografia de concert rămâne probabil una dintre cele mai dificile abordări, o astfel de experienţă vă poate ajuta sa înţelegeţi cum se pot obţine imagini şi în cele mai dificile situaţii.

Ne dorim să antrenăm participanţii într-o discuţie liberă asupra fotografiilor prezentate in cadrul workshop-ului. Pe lângă detaliile tehnice, despre compoziţie si multe alte ponturi pentru a putea obţine fotografii de concert reuşite, se vor analiza câteva portofolii ale unor fotografi de concert ai momentului care s-au remarcat, dar şi imagini ale celor înscrişi la workshop.

Data: 15 martie 2015, orele 12 – 16
Cost participare: 100 lei
Înscrieri aici. Alte informaţii pot fi cerute la [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!