Koszika & The Hotshots @ Studio 26

Home $ Articole $ Koszika & The Hotshots @ Studio 26

by | Feb 27, 2015 | Articole

Sub denumirea de ‘O seara cu…’ Studio 26 propune un concept nou de evenimente. Concertele sunt la moda acum, avem Event Hall-uri si festivale. Dar in Studio vrem sa exploram un pic mai mult artistii, sa ii cunoastem mai personal, sa vedem ce ii inspira in viata lor de zi cu zi si in creatiile muzicale, sa vedem ce le place si ce nu, ce asculta atunci cand nu canta sau ce canta la dus.

Ne face placere sa o anuntam pe Koszika & The HotShots. O voce care ne-a uimit de fiecare data cand am avut placerea sa o ascultam la diverse evenimente.

Pret intrare: 15 lei

Trupa Koszika & The HotShots s-a format în 2011 în jurul solistei Koszika, şi de atunci continuă neîncetat să coloreze paleta muzicală din Transilvania. În cursul anilor line-upul formaţiei s-a mai schimbat, dar ei au continuat să îmbine stiluri diferite. Sub semnul multiculturalităţii şi a interculturalităţii, ei cânta în minim 4 limbi, mixează genuri îndepărtate ca bossa nova din Brazilia cu folclor unguresc, muzica tigănească cu reggae sau ritmuri de mahala cu swing, toate presărate cu acorduri jazzy şi ritmuri funky. Membrii trupei au o experienţă vastă, având un background în muzica clasică şi în muzica folclorică, dar păstrând o curiozitate pentru nou.
Pe Koszika am avut ocazia să o vedem pe posturile de televiziune mainstream din ţară şi din Ungaria (Pro Tv, TVR1, TVR2, tv2, Erdély Tv etc), a participat la prima editie a Vocii Romaniei, am vazut-o la festivaluri de renume: Peninsula/FelSziget 2007, 2008, 2009, 2012; Hangfoglalas 2007 (HU), Dunaparti Biennale 2008 (HU), Art Boulevard 2009 (Buc.), INTERFERENCES 2012 (CJ), TIFF 2012 (CJ), şi o vedem în mod regulat pe scenele cafenelelor, festivalurilor şi cluburilor din ţară.

Membrii formatiei:
Szász Csaba – chitară
Zonda Attila – bas
Cristina László – pian şi backing vocals
Koszorus Kálmán Jr. – tobe
Krisztina Koszorus “Koszika” – voce

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!