Împreună @ Teatrul Maghiar

Home $ Articole $ Împreună @ Teatrul Maghiar

by | Apr 1, 2015 | Articole

Venind dintr-o zonă extrem de interesantă a culturii teatrale contemporane (Voivodina, Serbia), cunoscută pentru spiritul său experimental, spectacolul “Împreună” merită văzut în seara zilei de 7 aprilie, cu începere de la ora 21.00. Spectacolul va avea loc în sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

Împreună este cel de al doilea spectacol din ciclul dedicat temei perechii, în diferite faze ale existenţei acesteia. Prima producţie s-a numit Monolog şi a avut la bază un text de Attila Antal, care a semnat şi regia.

Spectacolul era construit pornind de la declaraţia de dragoste a unui bărbat care are curajul să vorbească despre deziluzia care i-a marcat definitiv întreaga existenţă.

Împreună este continuarea acestei relaţii de dragoste, în momentul în care ea s-a realizat: bărbatul şi femeia sunt împreună şi îşi trăiesc dragostea. Şi totuşi, ce le stânjeneşte momentele de intimitate?

Sunt capabili să folosească legătura pe care o au pentru a realiza ceva în comun? Ce clipă ar putea dura o veşnicie şi de ce trebuie ca ea să se termine?

Biletele pot fi achiziționate online, pe www.biletmaster.ro sau de la Casa de bilete a Teatrului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!