Iulius Mall a dat startul pentru „Egg Hunt”

Home $ Știri Cluj $ Iulius Mall a dat startul pentru „Egg Hunt”

by | Apr 7, 2015 | Știri Cluj

Din moment ce sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, Iulius Mall a pregătit numeroase premii pentru clienţii săi și nu numai. Un mic concurs a fost de asemenea pregătit pe pagina de Facebook.

Așadar, până pe data de 14 aprilie 2015, Iulius Mall îi invită pe internauţii dornici să dezlege mistere la „Egg Hunt. Competiţia amuzantă şi interactivă nu este doar un mod plăcut de relaxare, dar este şi un prilej de a câştiga premii surpriză de Paşte. Trei etape vor fi parcurse, cărora le corespunde același număr de fotografii.

Fiecare fotografie ascunde indicii în descriere şi răspunsuri etichetate, doar unul dintre acestea fiind corect şi conducându-l pe concurent în etapa următoare. Pe parcursul „vânătorii”, participanţii trebuie să numere ouăle din imagini şi, la final, să scrie totalul acestora.

Primii 100 de fani Iulius Mall care dau răspunsul corect vor fi premiaţi cu un cadou surpriză, iar alţi 20 de câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi din restul participanţilor care au finalizat cu succes competiţia „Egg Hunt”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!