Mr. Woodnote @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Mr. Woodnote @ Euphoria Music Hall

by | Apr 28, 2015 | Articole

Concert: Mr. Woodnote & Lil Rhys

Biletele se pot achiziționa din club, cu 15 lei în avans, până în ziua concertului (la ora 16:00); cu 10 lei cu Omnipass, până în ziua concertului (la ora 16:00) și cu 20 lei în ziua concertului.

Mr. Woodnote & Lil Rhys sunt doi dintre cei mai notorii artisti de strada pe care orasul Bristol i-a produs vreodată.
Beat-uri bouncy”, linii “funky” de trompeta, saxofonul si desigur improvizatia sunt elementele definitorii pentru Mr. Woodnote, originar din Australia.
Lil Rhys, aduce un spectacol unic de beatbox cu o tehnica impecabila si o creativitate iesita din comun, care va energiza publicul la maxim!
Născuta in Birmingham, crescuta Midlands, Eva Lazarus este femeia din fruntea formatie Dub Mafia.In afara de valva creata pe plan mondial cu echipa de la Dub Mafia, mai este cunoscuta pentru colaborari cu: Mr Woodnote, Snareophobe, Urban Knights, Buggsy, Audible One, Lion Fire, Mr. Benn si lista ar putea continua!
Un show unic care nu trebuie ratat!

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/FVS” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!