Concert vocal-simfonic @ Colegiul Academic

Home $ Articole $ Concert vocal-simfonic @ Colegiul Academic

by | May 5, 2015 | Articole

Filarmonica de Stat „Transilvania” are plăcerea de a vă invita vineri la Concertul vocal-simfonic susţinut de Corul și Orchestra Filarmonicii, sub bagheta dirijorului Romeo Rîmbu.

Pe scena Colegiului Academic va urca şi tânărul violonist Vlad Răceu, pentru a interpreta Balada pentru vioară şi orchestră, de Ciprian Porumbescu. Din programul serii fac parte și Rapsodia română nr. 1 în La major, de George Enescu și piese corale din repertoriul românesc.

Corul filarmonicii este dirijat de Cornel Groza.

PREŢUL BILETELOR

Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.

– 20 lei preţ întreg / concert
– 10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert

De-a lungul carierei profesionale, dirijorul Romeo Rîmbu şi-a câştigat recunoaşterea pe plan naţional şi internaţional, fiind invitatul permanent al unor renumite orchestre din ţară şi străinătate. Formaţia sa muzicală o datorează şcolii interpretative clujene, studiind în cadrul Liceului de Artă „Sigismund Toduţă” şi al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, fiind licenţiat cu nota maximă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!