TIFF Campus @ Hașdeu

Home $ Articole $ TIFF Campus @ Hașdeu

by | May 10, 2015 | Articole

În anul în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului, TIFF se mută în mijlocul studenților, cu un program special croit pentru ei: TIFF Campus. În weekend-ul 29 – 31 mai, în zona Cantinei Studențești din Hașdeu, TIFF Campus va aduce filme în aer liber, concerte și petreceri până în zori, cu intrare gratuită.


Pe 29 mai, programul începe în forță cu The Toasters, formația legendară de ska din America, activă încă din 1981. After-party-ul va fi ținut de clujeanul DJ Socol.

Sâmbătă, 30 mai, va fi o seară electro-românească cu breakbeat-urile ROA și disco-ul întunecat al celor de la GOLAN și al DJ-ului brașovean HighRoller.

În ultima zi, scena va fi a celor de la CTC (Deliric, Vlad Dobrescu, DOC), a duo-ului Fantome, un nou proiect susținut de Subcarpați, și a lui AFO & live band-ul Cred că sunt extraterestru, noul proiect hip-hop al lui Aforic.

Filmele proiectate la TIFF Campus îi vor încânta pe studenți: Dyke Hard, o parodie SF punk muzicală delicioasă, Dessau Dancers, despre istoria breakdance-ului în Germania de Est, și Wild Tales, comedia neagră despre răzbunare, nominalizată la Oscar.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!