Marc Aymon @ Che Guevara Social Pub

Home $ Articole $ Marc Aymon @ Che Guevara Social Pub

by | May 11, 2015 | Articole

Che Guevara Social Pub inaugurează, în colaborare cu Scena Urbană și Diesel Events, seria de concerte de pe scena terasei interioare.

Invitat este Marc Aymon, care iubește provocările şi confruntările atunci când caută inspiraţie. În 2012, a vrut să respire parfumuri de Vest american în timpul unei călătorii de trei luni din SUA. Acolo s-a întâlnit şi a lucrat cu muzicieni de renume care au lucrat cu Neil Young, BB King sau Johnny Cash şi a compus balade frumoase de blues şi rock-melancolic. Aproape trei ani și 150 de concerte mai târziu, Marc Aymon revine cu o atitudine inspirată de Marea Britanie.

Cel de-al patrulea album al artistului, doisprezece melodii care afișează o identitate puternică, printr-o unitate subtilă de tonuri, de sunete. Întrupat ca o delicatesă cu compoziții fluide și aranjamente elegante.
Pentru această renaștere Marc Aymon încredințază parte din compoziţii autorului și muzicianului francez Alexandre Varlet, al cărui spirit se află mai mult într-o linie de Dylan și Bashung.

Bilete: 25-40 lei

Rezervări: 0737-300300

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!