Sub Reflector, ediția a III-a

Home $ Articole $ Sub Reflector, ediția a III-a

by | May 28, 2015 | Articole

Vă așteptăm sâmbătă la spațiul cultural Reactor de creație și experiment, la cea de-a treia ediție Sub Reflector Cluj-Napoca.

Sub Reflector este un spectacol-eveniment unic, creat de și pentru locuitorii aceluiași oraș, e un loc de întâlnire între cei aflați mereu în public, dar care își doresc să urce pe scenă, și cei curioși să descopere ce povești și talente au oamenii alături de care trăiesc în acest oraș.

Ce ascund străinii de care uităm înainte să ne dispară din vedere? De multe ori, talente secrete și pasiuni uimitoare.

Sâmbătă vor intra sub reflector oameni cu povești care merită puse în lumină. O tânără baby sitter cu o pasiune delicioasă, un călător muzical, un programator cu cel puțin o coardă sensibilă, o fericită mamă a 4 copii, care își găsește timp liber pentru pasiunea ei – aceștia sunt o câțiva din clujenii curajoși pe care vă invităm să îi descoperiți, să îi cunoașteți și să îi aplaudați. Indiferent dacă le place muzica, dansul sau poezia, locuitorii orașului Cluj Napoca se dovedesc oameni talentați, care nu își lasă diplomele să-i definească, și care își urmăresc cu pasiune hobbyurile.

Proiectul Sub Reflector s-a născut în mai 2014 și a avut deja două ediții în Cluj, una în Turda și una în Câmpia Turzii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!