Jazz in the Park 2015

Home $ Festivaluri $ Jazz in the Park 2015

by | Jun 15, 2015 | Festivaluri

Jazz in the Park, primul festival din România care aduce muzica live în Parcul Central al orașului continuă cu a treia ediție la Cluj-Napoca, în perioada 29 iunie – 5 iulie.

Parcul Central va avea 3 scene: Main Stage, pe aleea centrală a parcului, unde vor fi găzduite 12 concerte, Youth Stage, în spatele clădirii Casino, unde se va desfășura un concurs de muzică jazz și influențe și Chillout Stage, în zona de hamace, unde pe timpul zilei vor face atmosferă o serie de DJ.

Pe lângă zonele dedicate muzicii, festivalul va întâmpina clujenii cu numeroase activități și spații: expoziții de artă, spații pentru citit, un meeting point pentru bicicliști, o zonă de joacă pentru copii. De asemenea, Jazz in the Park va găzdui, ca și în anii precedenți, un mare târg de artizanat și terase ale celor mai tari localuri din Cluj.
O noutate pentru 2015 este parteneriatul cu Bookfest, în urma căruia ediția estivală a târgului de carte va fi găzduită la Jazz in the Park.

50 de artisti, 7 zile, 6 scene
Pe langa concertele speciale sustinute de catre Florin Niculescu și Bogdan Vaida la Opera Maghiară, pe scenele Jazz in the Park vor mai urca: N.O.H.A, Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louise Asbjørnsen, Barabás Lőrinc Quartet, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, EYOT, Blazzaj, Exit Oz, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Mice on the Run, Jazú, The Rank & Fashion și Nuages Quartet

Alte informatii au fost publicate aici.

In acest an a fost creat Fondul Jazz in the Park. Din acest fond vor fi finanțate intervenții artistice în spațiul public și se vor acorda burse pentru tineri muzicieni.
Donează 2 euro prin SMS la 8842, cumpără brățările de susținere sau ceasurile-vinil Jazz in the Park. Alte detalii aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!