Durușa SummerHills 2015

Home $ Festivaluri $ Durușa SummerHills 2015

by | Jun 23, 2015 | Festivaluri

Durușa Summer Hills
20-23 august 2015

Line-up
Fouk!, Marvin Hey, Daniel Leseman, Paxton Fettel, Khidja, The Rabbit King, Ocazional, Soundopamine, Dragos Rusu, FLVN, Sebastian Big, Seme, Ilie, Indjstione, Heion, Lauvon, Medeea, Dannilov, Cool Banana, Emap, TCFC, IV-IN, Cristu, Adeea, Homeboy, DJSTEVE

Inițial un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârșit de vară de pe scena festivalurilor open air underground din țară. În cele trei ediții de până acum festivalul a găzduit peste 150 de artiști, dj și performeri și peste 4000 de participanți, din țară și strainatate.

Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect în peisaj și oferă contur festivalului. De asemenea, integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul celor 3 zile de festival, sub razele perfecte ale soarelui de august, ne vom incanta simturile si vom descoperi firescul la o noua frecventa.

Durusa Summer Hills este un eveniment de dimensiuni moderate, din acest motiv pentru aceasta editie scoatem la vanzare un numar fix de 1000 de bilete in prefestival. Biletele de acces vor fi disponibile online si in locatiile partenere in intervalul calendaristic 1 iulie – 15 august. Pretul unui bilet presale este de 90 de lei si include accesul la toate facilitatile festivalului. La fata locului pretul biletului este de 150 de lei.

Cum să ajungi la festival?
Daca vii cu mașina, urmează drumul european E58 până în com. Valea Chioarului. De aici urmărești indicatorul către Durușa și intri pe drumul comunal spre sat.
Dacă alegi să vii cu trenul spre Durușa, să știi că cea mai apropiata gară este în satul Ileanda, la 22 km de locația festivalului
Noi iți recomandăm să alegi autobuzul, pentru că te lasă în apropierea satului, de unde ai mai multe variante de transport până la intrarea in festival.
Durușa marks the spot!

KIT DE FESTIVAL
Dacă alegi să petreci un weekend dansant pe meleagurile maramureșene din kitul tău de festival n-ar trebui să lipsească.
◖◗ Cortul
◖◗ Sacul de dormit
◖◗ Izopren
◖◗ Lanternă
◖◗ O haină mai groasă pentru poveștile de dimineață
◖◗ Cizme de cauciuc să te asiguri că n-ai apă în papuc
◖◗Borsetă ca să fii cochetă
◖◗ Pelerina si Costum de baie pentru o ploaie de vară
◖◗ Ochelari de soare și-un clop de paie

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/K8r” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: castigator – Vlad Bretan

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!