Poze: Untold Festival – Day #1

Home $ Festivaluri $ Poze: Untold Festival – Day #1

by | Jul 31, 2015 | Festivaluri

Untold Festival – Prima zi

Șuie Paparude, Tom Odell, Fedde Le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Lost Frequencies, P Money, The Bug & Flow Dan, Gramatik, Wilkinson și mulți alții.

#untoldfestival

Posted by Cluj Life on Thursday, July 30, 2015

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Prima zi de festival

Începând de ieri, Cluj-Napoca este destinația muzicală a României. Peste 53.000 de participanți s-au bucurat de prestațiile artiștilor din prima zi și de activitățiile de relaxare din Parcul Central.
Încă de la intrarea în festival, publicul a putut să descopere zonele de relaxare și multiplele activități din cadrul Parcului Central. Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România. Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.
Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.

Construcția scenei însumează: 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. În echipa de producție de la main stage ne bucurăm să avem alături de noi specialiști care fac parte din echipa lui Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell.
Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns festivalierii în URUSUS UNTOLD Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României ,pe scenă sub privirele încântate ale fanilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!