Coșmarurile magazinelor online, dezvăluite de speakerii TeCOMM

Home $ Știri Cluj $ Coșmarurile magazinelor online, dezvăluite de speakerii TeCOMM

by | Sep 28, 2015 | Știri Cluj

Comportamentul consumatorului Online 
Ca și proprietar al unui business online, te lovești de diverse provocări, fie legate de stocuri, de logistică sau de vânzare propriu-zisă. Conform studiului realizat de Daniel Belingher, The Behaviour of the Digital Consumer, 67% dintre români au o atitudine pozitivă față de cumpărăturile online, principalii factori care le influențează decizia de cumpărare fiind calitatea produselor (38%), economiile făcute in urma achiziționării produselor online (21%) și experiența de navigare în timpul cumpărăturilor (19%).

Debate TeCOMM Cluj: 8 nightmares for online shop/ 8 coșmaruri ale magazinelor online este titlul debateului din prima zi a conferinței TeCOMM. În cadrul acestuia, se va discuta despre piața de ecommerce din România, despre provocările cu care proprietarii magazinelor online se pot confrunta atât în partea de început, cât și ulterior, când lucrurile încep să funcționeze, cum pot fi soluționate și ce tooluri au la dispoziție.

Diana Tănase – Marketing Manager MasterCard, 5 ani de experiență în marketing și publicitate, implicată în campaniile de lansare ale noilor tehnologii de plată introduse de MasterCard pe piața din România (contactless, MasterPass) cât și promoții cu parteneri din retailul și e-tailul românesc:“Știm cu toții că apetitul românilor pentru cumpărăturile online este din ce în ce mai mare, pe măsură ce oferta se diversifică și calitatea produselor și serviciilor oferite online crește. Prin intermediul programelor și platformelor MasterCard, am dezvoltat parteneriate cu magazine online din diverse domenii, alături de care am văzut și simțit provocările pieței, încercând să venim și cu cele mai potrivite soluții. De exemplu, adresăm problema abandonului coșului de cumpărături prin dezvoltarea unor tehnologii care să fluidizeze procesul de check-out și să simplifice plata”.

Până la data de 11 octombrie veți putea beneficia de reduceri pentru orice tip de bilet achiziționat. Prețurile pentru conferință pornesc de la 49 euro, mai mult, organizatorii oferă și reduceri atractive pentru grupuri. Mai multe detalii pe cluj.tecomm.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!