Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest @ Piața Unirii

Home $ Festivaluri $ Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest @ Piața Unirii

by | Sep 30, 2015 | Festivaluri

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest

Evenimentul va avea loc timp de trei zile, între 2 şi 4 octombrie. Ediția din acest an vine cu activități dintre cele mai variate şi interesante, din care vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie.

Invitații se vor putea delecta cu bucate tradiționale nemțești, dansuri bavareze și muzică live. Totodată, copiii vor avea parte de activități distractive: facepainting, desene pe asfalt, concursuri de mimă și improvizație, ateliere de film și fotografie, workshop-uri de îndemânare și spectacole de teatru.

În cadrul Herbstfest oamenii de afaceri din Cluj vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri (olandez, francez, englez). De asemenea, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la traininguri oferite de reprezentanți ai firmelor germane.

Unul din invitații speciali ai Festivalului de Toamnă al Economiei Germane este chiar Alteța Sa Regală Principele Radu al României. În ultima zi a festivalului, duminică, 4 octombrie, va avea loc Ceremonia de decernare a Titlului de Ambasador al Culturii Române în Germania pictorului Nicolae Maniu. Programul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane se va încheia cu spectacolul de premieră al operei Werther, pus în scenă la Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi transmis live şi în Piaţa Unirii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!