Concert simfonic @ Colegiul Academic

Home $ Articole $ Concert simfonic @ Colegiul Academic

by | Oct 15, 2015 | Articole

Concert simfonic – TMC 2015 

Concertul simfonic în cadrul căruia Orchestra filarmonicii va fi dirijată de Jan Stulen. Concertul face parte din festivalul internaţional Toamna Muzicală Clujeană. Pianistul Viniciu Moroianu va urca şi el pe scena Colegiului Academic, pentru a interpreta lucrările Concertino pentru pian, de Dinu Lipatti şi Concertul nr. 11 pentru pian, în Re major, de Haydn. Seara se va încheia cu Simfonia nr.1 în Si bemol major de Schumann.

Jan Stulen s-a născut în 1942, în Amsterdam, unde a studiat dirijatul, pianul şi vioara la Academia de Muzică. În prezent, el conduce catedra de dirijat a Conservatorului din Maastricht.

BILETE: 20 lei preţ întreg/concert & 10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari)/concert. În sala de concert se intră doar pe bază de bilet/invitaţie/legitimaţie de presă, cu loc! Locurile se obţin de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii de Stat „Transilvania”, Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3 (la parter, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor). Se pot achizitiona bilete si cu o ora înainte de începerea concertului, direct de la locatia acestuia, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!