6 recomandări de home-delivery în Cluj

Home $ Home Delivery $ 6 recomandări de home-delivery în Cluj

by | Oct 20, 2015 | Home Delivery, Recomandări

În ultimele zile, am avut tendința să dorm, să comand mâncare acasă și… atât. De trei zile încerc să rezist tentației de a comanda încontinuu sortimente noi de pizza, dat fiind faptul că am tot răsfoit aplicațiile pentru studiul pizza-related făcut aici. Revenind la starea mea de latargie, vă mărturisesc că s-a nimerit la fix și a fost o ocazie excelentă pentru puțină cercetare pe partea de home delivery în Cluj, în general. Încercând să-mi dau seama ce aș vrea să mănânc, de unde e mai aproape, și mai ales, mai rapid, am adunat o listă de propuneri pe care e musai să vi le fac.

Uite ce am găsit:

Pokka  – Începând din 2013, Pokka și-a adjudecat locul în Cluj în ceea ce privește bucătăria mexicană. Bucătarul lor, de origine mexicană, a creat un meniu cu un număr generos de rețete autentice, iar pe lânga asta găsim și multe alte opțiuni, fie că e vorba de specialități tex-mex, căutăm ceva vegetarian sau avem poftă de un burger bun. Starterele sunt între 22.9 și 31.9 RON, meniurile cu burgeri între 34 și 36 RON, iar pentru #TexMex găsim variante între 26.9 și 36 RON. Fac ce fac și iar ajung la pizza, zici că ea mă vrea pe mine, și nu invers, dar pur și simplu nu pot să nu menționez de felul în care le prepară ei. Dacă v-am făcut curioși, citiți aici despre ce e vorba.

Comanda minimă cu transport GRATUIT este de 25 lei în Cluj-Napoca și 50 lei în Someşeni, Bd. Muncii, Dâmbu Rotund, Strada Gării etc. În zona Florești, în schimb, comanda minimă este de 70 lei.

Program livrări: L-V 10:00-22:30 | S-D 12:00-22:30
Comenzi: direct prin site-ul lor, de pe foodpanda sau telefonic (0755 076 552).

Facebook // Site

Tortelli Pasta Bar – Cel mai probabil aici găsești cel mai tentant meniu de #homedelivery atunci când intervine pofta de paste. Clasice sau la cuptor, tagliatelle, taglionlini, pappardele, sorpressini, gnocchi sau mezzalune, cu sau fără carne, cu sos alb, roșu sau pesto, voi alegeți, iar ei le vor găti ireproșabil pentru voi. Pastele de la Tortelli sunt deja celebre printre localnici, dar au reușit să fure aprecierea și multor turiști, poziționându-se de multe ori ca numărul 1 pe TripAdvisor. Dacă ai fost deja la ei, cu siguranță știi despre ce este vorba și nu ai nevoie de multă muncă de convingere. Ca o extra-asigurare, notăm doar: calitatea mâncării în ceea ce privește livrare la domiciliu nu diferă deloc față de cea din restaurant.

Adresă: Virgil Fulicea, nr. 2
Program livrări: L-J 12:00-21:00 | V 11:00-21:00 | S-D 11:00-20:00
Pastele le puteți comanda fie de pe site-ul lor, fie telefonic (0753 889 880) sau puteți să comandați prin foodpanda | tazz by eMAG.

Facebook // Site

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tortelli Pasta Bar (@tortellipastabar) pe

cut&crust – Până și site-ul arată delicios la ei, vă avertizez prietenește că e șah mat în momentul în care intrați. Pentru pizza. E, de departe, una dintre cele mai bune pizza din Cluj. La cut & crust ai posibilitatea să alegi din peste 20 de sortimente de pizza, fie în gramaj obișnuit, fie la jumătate de metru. De la mozzarella di bufala de origine protejată, la prosciutto crudo Parma macerat timp de 24 de luni, în meniul lor găsești cele mai bune ingrediente. Și asta o spunem cu mâna pe inimă și gura plină (chiar dacă nu-i politicos), dar #petestate, cum ar veni. Sfatul nostru ar fi acela că, dacă tot o ”comiți”, măcar fă-o serios, organizat, în gașcă, și comandă faimoasa pizza Longa, ce are jumătate de metru și pentru care poți combina două sortimente diferite de pizza pe același blat.

Adresă: Strada Donath, 65.
Program livrări: L-D 10:00 – 22:00
Comenzi: 📞 0745 227 8788 sau online, pe cutandcrust.ro sau prin foodpanda | tazz by eMAG | Takeaway.com.

Facebook // Site

Hugo Restaurants – Dacă iubiți atmosfera relaxată, abordarea cosmopolită din restaurantele Hugo, dar nu mai reușiți să ajungeți de câte ori v-ați dori în restaurantul fizic, vă puteți bucura de preparatele delicioase din meniul lor și acasă. Opțiuni sunt pentru toate gusturile, dar musai sunt de încercat pastele home-made, obținute doar din făină specială, pentru paste, ou și sare. Sunt naturale, iar textura și gustul diferă mult față de cele industriale, iar de acest lucru vă puteți convinge voi înșivă. Aveți șapte sortimente din care puteți alege, cred că vă veți găsi cu ușurință preferatele.

Adresă: Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 13-15 (City)
Program livrări: L-D 08:00 – 23:00
Comenzi: telefonic (0799 013 981), prin foodpanda sau Tazz by eMAG.

Facebook // Site

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Katinka Vizaknai (@rosarkany) pe

Spice’n Sticks – De ceva timp, piața de delivery din Cluj s-a extins și ne pune față în față cu noi concepte culinare. În acest mod, poți călători măcar cu gândul către țări exotice sau mai puțin exotice, pe care le aveai trecute pe lista de destinații. Astfel, mâncarea asiatică este ”o oprire” de neratat, căci îți va deschide noi perspective gastronomice spre deliciul papilelor gustative. La Spice’n Sticks, tacâmurile normale sunt înlocuite de bețe, iar condimentele se bat în arome. Au un meniu bazat pe un concept fusion asiatic, ceea ce înseamnă că găsiți la ei ramen, sushi, mandu, pad thai, curry, poke-uri, toate proaspete, bine gătite și atent pregătite pentru delivery. Veți vedea.

Adresă: serviciu exclusiv de delivery.
Program: L-V 11:30 – 20:00 | S-D 13:00 – 20:00.
Comenzi: telefonic (0739 851 167) | de pe site-ul lor | foodpanda

Facebook // Site

Grande – Pentru că ingredientele lor sunt mereu proaspete și de cea mai bună calitate, iar preparatele sunt pregătite de bucătari și pizzari doar după momentul preluării comenzilor, cei de la Grande și-au câștigat de-a lungul timpului un loc în preferințele clujenilor. Nu sunt fani ai semipreparatelor, chiar dacă scopul lor principal este acela de a livra gustos și rapid. Au găsit alte soluții pentru a face asta, cum ar fi deschiderea celei de-a doua bucătărie în Grigorescu, care îi ajută să ajungă și într-o zonă a orașului care era mai greu accesibilă pentru ei din locația de pe București. Meniul ar mulțumi și cel mai mare critic, mai ales fiindcă este bogat în opțiuni pentru vegani.

Adresă: serviciu exclusiv de delivery.
Program: L-D  10:00-22:00
Comenzi: telefonic ( 0264 959 / 0755 88 44 55) | de pe site-ul acestora | foodpanda

Facebook // Site

Pentru home delivery sau take away, noi folosim întotdeauna aplicația site-urile proprii acolo unde există, iar dacă nu avem această opțiune sau pe cea de plasare telefonică a comenzii, apelăm la TAZZ by emag.

Voi de unde obișnuiți să comandați de mâncare? Care sunt recomandările voastre în materie de home delivery în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!