Cezar / Kozo / Dubtil @ Sala Polivalentă

Home $ Party $ Cezar / Kozo / Dubtil @ Sala Polivalentă

by | Nov 8, 2015 | Party

Club Midi prezintă:
Understand Label Night
w/ Cezar / Kozo / Dubtil

Cezar este unul dintre deschizatorii de drumuri ai noului val, o figură importantă a scenei underground din România. Seturile lui inovative sunt pe cât de energice, pe atât de profunde, reprezentând puntea dintre nou și vechi.

Încă din copilărie, lumea lui Kozo s-a învârtit în jurul muzicii. Fie că vorbim de techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o călătorie seducatoare în scena clubbing actuală. În momentul de față, împreună cu Praslea și Cezar lucrează la propriul lor label Understand, intenționând să-l propulseze pe vârful valului mișcării electronice.

Dubtil este pseudonimul sub care Robert, 2/2 din NoiDoi, a ales sa-si urmeze propriul drum/
Mult e de ascultat, însă puțin de spus despre un artist care preferă ca muzica să vorbească în locul lui. Ascultă-l atent pentru a-l cunoaște și îi vei simți devotamentul profund pentru sunet.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/F0p” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!