Grimus @ The Shelter

Home $ Articole $ Grimus @ The Shelter

by | Nov 27, 2015 | Articole

Grimus

21:00 – Acces în sală
21:30 – Sky Swallows Challenger
22:30 – GRIMUS

Pret bilet: 25 lei
FUMATUL ESTE INTERZIS pe toată durata spectacolului.

Grimus este o trupa clujeana de rock alternativ, infiintata in 2005.

In luna martie a fost lansat cel de-al treilea album, intitulat « Emergence ». 4 dintre piese au fost deja lansate ca single (Priveste-ma, High, The Hell I’m In si Pale Hands) cu un mare succes la public.  O noua piesa Grimus, « Selfie » se afla pe coloana sonora a filmului de succes cu acelasi nume. « High » a castigat categoria « Best Alternative Song » la prestigioasele Independent Music Awards, sectiunea Vox Populi in competitie cu trupe din USA, UK, Canada si Australia. « Political Animals » a fost selectata de catre Tudor Giurgiu pentru a face parte din coloana sonora a noului sau film « De ce eu ? », lansat in februarie 2015.

_____

Alternative. Atmospheric. Post Grunge. Născut în spiritul neobișnuitului, păstrând o simpatie intensă față de cultura pop. Muzica lor livrează sentimente sincere, acompaniate de o ambianță cosmică, intensă. Ea este coloana sonoră a călatoriei lor prin viață, plină de trăiri călduroase sau amare, pânza experiențelor care i-au format sufletește. Cele trei chitare, în ciuda diferențelor stilistice, se ajută reciproc la crearea unei structuri progresive printr-o conexiune aparte, asemenea unui dialog.

Albumul “Align To Collide” a fost lansat in 2012 ca LP-ul de debut al formației, trupa promovând materialul prin susținerea a nenumărate concerte in cluburi si festivaluri prin toată Romania.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!