ClujLife Awards 06 – Nominalizări

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 06 – Nominalizări

by | Jan 5, 2016 | Ale noastre

La fel ca în fiecare început de an, dăm startul unei noi ediţii ClujLife Awards, un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă va putea încuraja organizatorii de evenimente sau managerii de localuri să continue munca depusă, cu succes, în 2015. Tot ce a contat în anul precedent va fi sintetizat într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Săptămâna această răsfoim arhiva anului trecut și punem la punct nominalizaţii pentru fiecare categorie în parte. Ne-am bucura dacă ne-aţi da o mână de ajutor, completând acest formular.

A 6-a ediție ClujLife Awards, pe scurt:
– votarea se va putea face în perioada 11 ianuarie – 4 februarie 2016.
– vom avea 16 categorii pentru votul publicului, cu 2 mai puțin decât anul trecut. am renunțat la categoriile pentru artiști / dj și ne vom concrentra pe evenimente și localuri.
– categoria “Cea mai bună promovare a unui local” va fi anul acesta jurizată, astfel anunțăm Premiul blogosferei clujene pentru “cea mai remarcantă prezență în online a unui local”
– votarea se va putea face exclusiv pe clujlife.com/awards, atât pe desktop cât și pe smartphone sau tabletă.
– votul va fi unic. persoanele care vor vota vor putea participa la tragerea la sorţi pentru marele premiu al campaniei, un smartphone Huawei Ascend P8 Lite. (alte detalii despre premii și regulament, în curând)
– pe 22 ianuarie sărbătorim 8 ani de ClujLife
– câștigătorii vor fi anunțați pe 6 februarie, la finalul ClujLife Community Conference.

Câştigătorii ediţiei de anul trecut îi puteţi vedea aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!