ClujLife Community Conference #2

Home $ Articole $ ClujLife Community Conference #2

by | Jan 13, 2016 | Articole

Ne bucurăm să anunțăm a doua ediție “ClujLife Community Conference” – prima conferință din Cluj adresată celor implicați activ în dezvoltarea culturală a orașului.

Piața de evenimente cât și serviciile ospitalității s-au dezvoltat mult în ultimii ani în Cluj-Napoca, iar CLUJ.LIFE a luat de fiecare dată pulsul schimbărilor. Ne implicăm activ în dezvoltarea culturală și în educarea pieței și continuăm să formăm o comunitate locală care împărtășește un scop comun, acela de a informa, de a dezvolta și de a educa.

Comunicând contact și direct cu managerii de localuri, cât si cu organizatorii de evenimente, au apărut mereu aceleași întrebări:
Ce contribuie la succesul evenimentelor sau care sunt greșelile pe care nu ar mai trebui să le facă?
Ce ajută vânzările din industria ospitalității, ce înseamnă succesul pentru un local și cum se poate folosi de tehnologiile actuale pentru a-și crește vânzările?
Ce impact au evenimentele asupra comunității și ce efect pot avea acestea?
Și mai ales, cum se realizează o campanie de promovare online eficientă, fie că vorbim de un local, de evenimente mici ori de cele pentru un public numeros?

Pe 6 februarie ne dăm întâlnire la Clădirea Casino pentru a afla răspunsurile la toate aceste întrebări… și nu numai. Evenimentul va fi urmat de Gala de decernare a premiilor “ClujLife Awards”.

Topicurile gândite pentru după-masa de sâmbătă împart programul în două, astfel:
– prima parte este dedicată subiectului promovării online și vom discuta despre importanţa dezvoltării propriilor site-uri pentru localuri și evenimente, ramificarea canalelor de comunicare și marketing online, micro content, aplicații și mobilitate.
– partea a doua este dedicată strategiei pe termen lung, privind în urmă și analizând ce am învățat din fiecare experiență. Vom afla secrete din culisele fotografiei, vom descoperi efectele Capitalei de Tineret și a marilor proiecte ce au avut loc anul trecut, dar și ce planuri sunt pentru următorii ani și ce putem învăța din experiența altora.
Un debate și interviuri live cu întrebări din public vor contura aspecte și curiozități în ceea ce privește marile festivaluri de muzică din Cluj.

La acest eveniment vor lua parte manageri de localuri, organizatori de evenimente, promoteri, marketeri, Social Media & Community Managers, reprezentanţi HoReCa, presă şi bloggeri.
Agenda completă este disponibilă aici.

Au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete. Acestea pot fi cumparate de pe biletmaster.ro, plata fiind posibilă cu cardul. Cei care nu pot face plata cu cardul ne pot scrie la [email protected]

PARTENERI
Donau Invest / Heineken / Hugo Restaurants / hipMenu / Chic Ville /  Daisler Print House /
Captain Bean / SamMills Distribution / EuroGSM / Donuterie

#Cluj2015
 / #Cluj2021 / IAA Young Professionals Cluj / Zile & Nopți / Bună Dimineața

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!