8 ani de CLUJLIFE @ Sala Polivalentă

Home $ Ale noastre $ 8 ani de CLUJLIFE @ Sala Polivalentă

by | Jan 17, 2016 | Ale noastre, Party

Sărbătorim 8 ani de ClujLife!

COSMJN & LIZZ / RQZ & Paul K

Entry: 20 RON [all night]

Cosmjn este un tânăr și talentat producător, recent activ pe scena muzicii electronice. Performanța și tehnica sa sunt remarcabile, în timp ce producțiile sale sunt hipnotice și elegant adresate cunoscătorilor.
Pasionat de muzică încă din copilărie, Lizz a început să mixeze de peste 6 ani, în scurt timp reușind să se remarce prin originalitate iar producțiile sale să cunoască un succes răsunător. Fiind influențat de producțiile [a:rpia:r], ale lui Ricardo Villalobos sau Fumiya Tanaka, stilul său variază de la minimal techno la dark experimental.
Cu o viziune comună și o excelentă chimie în pupitru, Cosmjn & Lizz se pregătesc să lanseze în curând primul EP împreună.

Recunoscuți pentru prestațiile originale de la Club Midi & Alandala Events, RQZ & Paul K sunt doi artiști în adevăratul sens al cuvântului, pasionați de muzica electronică și focusați pe producție, frecvent activi pe scena locală. Influențele provin dintr-o gamă de stiluri variind de la jazz la trip hop.
Cei doi se prezintă în cadrul unui proiect comun, cu un stil de exprimare complementar.
În prezent se pregătesc cu meticulozitate și entuziasm pentru lansarea primului lor EP.

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook:
#clujlife mă scoate din casă la… http://cjl.ro/rbb” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!