Petrecerile tematice din Cluj, în funcție de ziua săptămânii

Home $ Party $ Petrecerile tematice din Cluj, în funcție de ziua săptămânii

by | Jan 20, 2016 | Party, Recomandări

Toată existența noastră este clădită pe faze. Faze emoționale, faze comportamentale, faze profesionale… ori faze și etape care țin de sfera distracției și a petrecutului; acestea din urmă sunt cumva consecința primelor menționate.

Din acest punct de vedere, petrecerile tematice erau atracția planificării timpului liber în copilărie / adolescență, aspect care se menține și în studenție, însă într-un context puțin diferit. Pornind de la acest fapt dovedit, majoritatea cluburilor organizează seri cu tematică și uneori dress code, încurajând depășirea unei posibile rutini instalate.

A, încă un lucru important: când devii student descoperi că nu-i musai să aștepți weekend-ul ca să ieși în club, ba dimpotrivă. Ajungi să frecventezi cadrul non-academic luni, marți, miercuri sau joi, indiferent dacă e sesiune sau nu, indiferent dacă aveai planuri sau nu, și – mai presus de toate – chiar dacă ajungi să regreți a doua zi. Iar ocazii să testezi spontaneitatea găștii tale sunt la tot pasul.

Fiecărei zi din săptămână îi putem asocia o petrecere, iar mai spre început de weekend chiar și mai multe. Nu că ar fi asta o problemă, ținând cont că mulți dintre noi nu ne rezumăm doar la o singură locație în weekend.

Prima dintre ele vine lunea, odată cu noul concept Midnight Madness, care a înlocuit STUDOTECA din Club NOA. Legenda spune că tinerilor care se încumetă să își înceapă săptămâna în club le merge bine tot restul ei.
Seara de luni din Cluj uimește pe mulți care ne vizitează orașul, fiind una dintre cele mai albe, devenită deja o tradiție de ieșit pentru majoritatea studenților care se întorc Duminică seara de acasă.

Seara de marți este sinonimă cu Girls Night Out în Club Phi 18. Petrecerea se ține de peste 10 ani în fiecare marți noapte, iar recent am aflat că aceasta s-a “prelungit” și miercurea. Din prisma spontaneității, am ajuns miercurea în Observator, descoperind că petrecerea era în plină desfășurare. Deși sceptică fiind la început, am conchis că piesele mixate de dj s-au potrivit tare bine cu nevoile publicului consumator de playlist comercial. Intrarea este gratuită pentru fete și primesc shot-uri între 00:00 – 01:00, în timp ce băieții plătesc 10 lei.

Seara de miercuri în Euphoria Music Hall este deja, de câțiva ani, asociată popularului College Party. Decorul, conceptul și atmosfera din filmele americane se mută pe ringul de dans al clubului unde muzica este imposibil să nu-ți răscolească toate amintirile din cultura pop muzicală.

Joia devine seara concertelor live, de obicei cu artiști români în Euphoria Music Hall, tematica fiind reluată chiar din această săptămână cu primul concert: Grimus. Intrarea la evenimente se învârte în jurul a 15 – 20 de lei.
After Eight găzduiește joia Retro Party, conceptul fiind unul dintre cele mai de succes din istoria clubului. Joia avem parte și de Beer & Tequila Party în Caro Club, unde intrarea este liberă până la ora 22 (sau cu card ESN până la miezul nopții), după care este 10 lei. Bineînțeles, ofertele la bere și tequila sunt cele mai atractive.

Pentru cunoscătorii stilului promovat de club, vinerea este rezervată pentru Club Midi. Invitații sunt cei mai apreciați dj din industrie, notorietatea acestora și experiența românilor fiind argumente suficiente pentru ca fiecare seară în Midi să se transforme într-o celebrare energică a vieții. De două luni petrecerile s-au mutat la Sala Polivalentă, însă cel mai probabil că din februarie se va redeschide clubul.

Tot vinerea, în Spațiu Music Pub se pune în scenă seara de karaoke – căci în spațiul ăsta de pe pământ, îți alegi propriul line-up, de parcă ai fi booking manager la propriul festival. Bon Jovi, Frank Sinatra, The Backstreet Boys, Ray Charles sau Dolly Parton, nimeni nu-ți spune ce să cânți, tu alegi singur!

Weekend-ul deja început se continuă cu Angel’s Seduction la Club NOA, plus multe, multe alte opțiuni pentru toate genurile de distracție.

Acestea sunt cele mai cunoscute petreceri din Cluj, intrate de-a lungul timpului în cultura studențească a metropolei și asociate direct cu fiecare zi din săptămână. Mai rămâne doar să vă testați rezistența fizică, socială și financiară, și să alegeți petrecerea potrivită în funcție de starea voastră de spirit și de contextul în care plănuiți să vă distrați.

Voi pe care le frecventați și ce alte petreceri care merită menționate mai știți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!