Luiza Zan @ Cinema Florin Piersic

Home $ Articole $ Luiza Zan @ Cinema Florin Piersic

by | Feb 16, 2016 | Articole

Luiza Zan & Hungarian All Stars

Lansarea albumului de jazz ”Heritage”, purtând semnătura Luizei Zan.

Avându-i ca protagoniști pe Sárik Péter (pian), Gyárfás István (chitară), Gálfi Attila (tobe), Fónay Tibor(bass) și Ioana Mardare (violă), ”Heritage” reprezintă primul material de autor al cântăreței, în întregime dedicat memoriei mamei sale. Heritage este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice și improvizații vocale de o coloristică extrem de variată, cu improvizații instrumentale de mare angajament și care lasă moștenire publicului român o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun.

 

Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, dar si din alte zone artistice, facand parte din echipa spectacolului de teatru ”Napasta”, in regia lui Radu Afrim, de asemenea, aparand in distributia spectacolului de dans contemporan ”Visa Game”, alaturi de Cosmin Manolescu si Pascal Allio. A scris muzica de film – ”Carambol”, ”Circul Vesel” (HBO), ”Australia” (HBO). Este un apreciat pedagog, fiind invitata in repetate randuri in cadrul taberei de creatie ”IconArts”, alaturi de nume sonore din muzica internationala clasica si jazz.

Bilete costă 50/60 lei și sunt disponibile online pe www.biletmaster.ro și offline la Agenția Teatrală, Cinema Florin Piersic și Agenția de Turism Wens Tour (Eroilor nr. 10).

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/0PV” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Claudia Sîrbulescu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!