Duminicile Poveștilor în Familie @ La Mesteceni

Home $ Articole $ Duminicile Poveștilor în Familie @ La Mesteceni

by | Feb 18, 2016 | Articole

Pensiunea La Mesteceni împreună cu Fantasmagia vă propun o serie de evenimente tematice, organizate săptămânal, menite să ofere relaxare și răgaz de povești părinților în timp ce micuții se vor bucura de distracția și atenția cuvenită.

Timp de două ore copilașii vor face parte din lumea Fantasmagia. Animatorii de la Fantasmagia pe lângă faptul că sunt amuzanți și distractivi pentru copii, au o pregătire profesională în lucrul cu copiii de toate vârstele. Mereu puși pe șotii și glume, fiecare dintre lucrurile pe care le fac au scop educativ și creativ. În urma întâlnirii cu animatorii, copiii vor rămâne cu o experiență de neuitat.

Clovni, prinți, prințese, personaje de poveste, mascote (Minnie, Mickey, Minion, etc.), magician, mim, animatori pe picioroange, pictură pe față, baloane modelate sunt doar câteva dintre momentele de poveste de care se vor bucura cei mici.

Cum se desfășoară:
– se organizează în fiecare duminică începând cu ora 15.00;
– ne bucurăm de vizita oricărei persoane în limita locurilor disponibile;
– nu există taxă de participare doar condiția unei comenzi minime de 48 lei/persoană din meniul nostru de bar si de bucatarie;
– dacă nu ați comandat de această suma și doriți înscrierea la oricare din activitățile noastre puteți achitata 10 lei/ participant;
– pentru copii nu există consumație minimă și vă propunem săptămânal un meniu special pentru ei la 18 lei.

Detalii și rezervări: 0754 041 508 și [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!