Jazz in the Street, un nou program de susținere și promovare a tinerilor artiști

Home $ Festivaluri $ Jazz in the Street, un nou program de susținere și promovare a tinerilor artiști

by | Mar 4, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Jazz in the Street – proiect de descoperire, dezvoltare și promovare a tinerilor artiști – e în căutare de animatori, muzicieni, actori, dar și reprezentanți ai altor domenii artistice. Evenimentul își propune să aducă artiștii stradali mai aproape de publicul larg și să contribuie la creșterea notorietății artei practicate de aceștia, fie că e vorba de muzică, performance-uri, teatru, mimă sau alte forme de manifestare artistică.

 „Prin Jazz in the Street vrem să arătăm lumii că arta animă orașul. O vom face, pe de o parte, prin spațiile pe care le-am ales pentru evenimente, dar și prin colaborări cu artiști, organizatori, trupe și orice alte persoane dornice să încerce arta stradală. Vrem ca Jazz in the Street să devină un cadru de exprimare pentru mulți, iar noi să fim facilitatori în interacțiunea cu comunitatea. Cele mai bune 10 colaborări pe care le vom avea se vor regăsi și la Jazz in the Park, pe o scenă dedicată”, spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

În plus, artiștii care se vor înscrie la Jazz in the Street vor participa la un workshop de management artistic în care vor afla cum să-și creeze brand-ul personal și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze din punct de vedere legal.

Înscrierea artiștilor se face la adresa [email protected] până în 25 martie 2016. Regulamentul complet îl găsiți aici. Proiectul artistic propus trebuie să aibă între 5 și 35 de minute. Înscrierea este deschisă tuturor participanților, indiferent de cetățenie sau vârstă. Participanții pot aplica individual sau ca parte dintr-un grup ori dintr-o formație artistică.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!