1 An The Sisterhood @ Club NOA

Home $ Party $ 1 An The Sisterhood @ Club NOA

by | Mar 7, 2016 | Party

1 An The Sisterhood 

1 an de cand fetele fac ce vor, dar stiu ce fac!

Te invitam in 1 Aprilie sa sarbatoresti alaturi de noi 1 an de la infiintarea diviziei feminine din cadrul asociatie Beard Brothers, The Sisterhood.

Se spune că este bine să faci farsele înainte de ora prânzului, pentru că altminteri vei avea ghinion tot anul. Asadar, seara te asteptam sa ne povestesti ce farse ai facut. Muzica, zambetele si distractia le asiguram noi. Tu trebuie sa vii cu multa voie buna, chef de dans si pantofi comozi!

Pret intrare: 15 RON

The Sisterhood este divizia feminina din cadrul asociatiei Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional ONG din România, care are ca scop principal schimbarea mentalitatilor si lupta impotriva discriminării de orice fel.

Aniversarea de 1 an a The Sisterhood va incheia campania numarul 8, The Beard Mobile. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod GRATUIT.

Toti banii adunati din taxa de intrare vor merge la completarea sumei pentru achizitionarea The Beard Mobile. Fii si tu parte din schimbare!

Fetele au alaturi DJ de seama: Dj ShiveR, Missile (titus), Tudor D. Chirila, Dodo, DigitaLove si Beatjunkz
Be there or be square!

At this point, none of us are sure why we fight. We’re sisters. We need no good reason to fight, even though we have plenty of them!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!