Scarlett Etienne @ Sala Polivalentă

Home $ Party $ Scarlett Etienne @ Sala Polivalentă

by | Mar 7, 2016 | Party

Scarlett Etienne / RQZ & Paul K

Pret intrare: 30 RON

Scarlett Etienne este o artistă completă, reușind să se adapteze la o arie diversă de evenimente. Fie că o întâlnești pe scena underground mixând în cluburi precum Watergate (Berlin) sau The Next (London), cântând împreună cu Nile Rodgers și Johnny Marr la Montreux Jazz Festival, făcând parte din line-up-ul petrecerilor F1 Grand Prix din Kuala Lumpur și Singapore, oferind spectacole live pe scena The Box (London) sau la Burning Man, făcând muzică pentru filme de modă sau orchestrand pe scena Royal Opera House pentru show-urile de modă semnate de Matthew Williamson, Scarlett își păstrează un sunet fresh și continuă să împresioneze peste tot în lume.

Recunoscuți pentru prestațiile originale de la #ClubMidi & Alandala Events, RQZ & Paul K sunt doi artiști în adevăratul sens al cuvântului, pasionați de muzica electronică și focusați pe producție, frecvent activi pe scena locală. Influențele provin dintr-o gamă de stiluri variind de la jazz la trip hop. Cei doi se prezintă în cadrul unui proiect comun, cu un stil de exprimare complementar.
În prezent se pregătesc cu meticulozitate și entuziasm pentru lansarea primului lor EP.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/KCp” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!