Kokomo | Valerinne @ The Shelter

Home $ Articole $ Kokomo | Valerinne @ The Shelter

by | Mar 20, 2016 | Articole

Fog Formula Festival prezintă:

Kokomo – ‘Monochrome Love Noise’
Valerinne – ‘Monumenta’

Fog Formula este un festival experimental dedicat muzicii post-rock, post-metal, math-rock, dream-pop, avant-garde și altor genuri conexe, care se va petrece în aer liber în perioada 12-14 August la Beliș, în județul Cluj. Organizatorii festivalului vor fi prezenți la acest eveniment, pentru a vă răspunde la orice întrebare pe care o aveți în legătură cu acest nou festival. Sesiunea de Q&A se va desfășura începând cu ora 21:00.

Acces: 20 lei [în limita locurilor disponibile]
FUMATUL ESTE INTERZIS

“Muzica poate fi ascultată, descrisă, clasificată și analizată în nenumărate moduri. Spre exemplu, Theodor W. Adorno a fost primul care a diferențiat muzica populară de cea ”serioasă”, iar prin asta a oferit o nouă valoare muzicii, valabilă chiar și în ziua de azi. Indiferent de abordare, ne e clar că muzica e un produs social și un instrument ce sporește productivitatea socială.

Există scene pentru fiecare gen muzical, iar noi, sperăm în secret, că am găsit micul nostru loc. Din 2008 încercăm să aducem muzica noastră mai aproape de oameni, să răspândim puțină bucurie, iar asta am reușit-o prin intermediul concertelor și turneelor. Din Edinburgh, până în Istambul, am avut ocazia să împărțim scena cu And So I Watch You From Afar, Caspian, Silver Mt. Zion, 65daysofstatic, This Will Destroy You, Maybeshewill și mulți alții.” – KOKOMO

Valerinne este o trupă de post-rock/instrumental, înfințată în ianuarie 2012 în București, avându-i în componență pe Alexandru Das – chitară/synth/soundscapes, Liviu Stoicescu – bas, Mircea Smarandache – tobe. Muzica trupei este un amestec de shoegaze, postrock și post-metal, iar concertele sunt însoțite de live visuals. Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau ‘Kunsormen der Natur’, albumul lor de debut, fiind considerat de către presa muzicală drept unul dintre cele mai originale și remarcabile materiale ale anului.

Au cântat alături de Amenra, Environments, Atlans, Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice, Stephen O’Malley , iar în primăvara lui 2013 au pornit într-un turneu european prin Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Germania și Belgia, alături de trupa bucureșteană Environments și au cântat la Dunk! Fesval, unul dintre cele mai importante fesvaluri de postrock din Europa.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!