Krepuskul / Unknown Scar / Breakout @ Hard Club

Home $ Articole $ Krepuskul / Unknown Scar / Breakout @ Hard Club

by | Mar 21, 2016 | Articole

Krepuskul / Unknown Scar / Breakout

In aproape 10 ani de experienta, Krepuskul au acumulat peste 300 concerte in tara si peste 10 turnee in afara tarii, acoperind toata Europa in lung si-n lat, de la Moscova pana la Londra. Au participat la numeroase festivale, cel mai important fiind Bloodstock Open Air (UK) unde aheadlineri au fost Machine Head, Behemoth, Alice Cooper si Dimmu Borgir. Au mai deschis show-uri pentru nume insemnate ca Sepultura, Arch Enemy, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain si multi altii, fiind prima (si singura) trupa din Romania care au avut un turneu intreg pe fostul spatiu URSS.

Unknown Scar este o trupa din Transilvania, mai exact din cele doua orase invecinate: Carei si Satu Mare. Desi aceasta trupa este dintr-o mica si “ascunsa” zona a scenei metal romanesti, ei incearca sa se ridice la nivelul conceptului modern, iar in acelasi timp sunt implicate si influentele metal si hardcore ale anilor ’90 – 2000.

Unknown Scar stapaneste toate categoriile de influente (metal, post hardcore, metalcore, progressive), datorita faptului ca fiecare membru provine dintr-o alta formatie. Primul lor EP, “Hellhounds”, contine 5 piese; piese prin care trupa a incercat sa experimenteze cautarea propriei identitati. Neavand multa popularitate pe internet, dar o gramada de aparitii scenice, in primul lor an, au incercat sa se promoveze intr-un mod putin diferit: doar prin concerte.

Membri trupei: Lorant Sirgher – chitarist; Zoli Gindele – tobosar; Arnold Biro – vocalist si Robert Gindele – basist.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!