YVAT | Enlivener 3D @ Atelier Cafe

Home $ Articole $ YVAT | Enlivener 3D @ Atelier Cafe

by | Mar 23, 2016 | Articole

YVAT | lansare Enlivener 3D
electronic, IDM

OVIDIU SOLCAN
visuals, graphics

Fiecare participant la eveniment va primi la intrare câte o pereche de ochelari 3D și astfel se va bucura de o experiență mult intensificată. Ochelarii au fost pregătiți special pentru acest eveniment, așa că vin branduiți cu logoul “Enlivener” și vor putea fi păstrați la final ca o frumoasă amintire.

Susținere: 20 lei (ochelari 3D incluși)
Info & rezervări: 0264.450.655

YVAT este un producător și sound designer din București, cu nu mai puțin de 30 de materiale lansate la activ la unele dintre cele mai renumite case labeluri de muzică electronică din lume, precum DETROIT UNDERGROUND, U-Cover, Boltfish Recordings, Cactus Island Recordings sau Minor. Este unul dintre puținii artiști români ce lansează constant albume pe vinil.

Albumul “Concert for Violin and Analog Orchestra”, apărut în 2003, a fost difuzat și în emisiunea lui John Peel de pe BBC Radio1.

Un artist eclectic, foarte selectiv cu aparițiile sale live din România, dar cu nenumărate apariții live pe mai toate continentele, YVAT este unul dintre singurii artiști din România ce folosește exclusiv synth-uri analogice atât în partea de producție, cât și în concertele live. Alături de Cosmin TRG, este unul dintre cei doi artiști români prezenți până acum la Sónar Festival din Barcelona (2008).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!