Jazz in the Park Bogata Edition

Home $ Articole $ Jazz in the Park Bogata Edition

by | Mar 25, 2016 | Articole

Jazz in the Park Bogata Edition

Maria Răducanu, Jazzybirds, Les Nuages și Danaga vor concerta într-o ediție specială a festivalului. Pe lângă muzică și voie bună, ne propunem să strângem donații pentru a amenaja primul parc din Bogata.

Jazz in the Park începe la Bogata după slujbele organizate la cele două biserici, ortodoxă și protestantă, din centrul comunei. La ora 12, pe fostul teren de fotbal dintre cele două biserici, 1.000 de participanți sunt așteptați să se adune pentru concerte, tururi ale satului și experiențe culinare locale. „Amenajăm o parcare în apropiere, ca să poată veni oameni de oriunde din țară care vor să petreacă o după-amiază de duminică însorită la Bogata. Le-am pregătit o mulțime de activități interesante: tururi ale satului, activități pentru copii, întâlniri cu bogătenii. Concertele pe care le propunem sunt un mix surprinzător de jazz, electro, muzică clasică și ritmuri de rock. Se anunță vreme bună, spre 20 de grade”, precizează Alin Vaida.

Primarul comunei Bogata, László Barta, se arată încântat de propunerea organizatorilor Jazz in Park: „Este o onoare pentru comuna Bogata să contribuie la un eveniment cultural precum Jazz in the Park. Toți locuitorii comunei sunt invitați să participe la o după-masă de concerte și activități, iar pe această cale doresc să lansez o invitație și locuitorilor din comunele și orașele învecinate să participe la eveniment și să descopere locurile de aici. Bogata este renumită pentru bunătățile gastronomice, iar în 3 aprilie vom face o demonstrație culinară, așadar vă invităm la degustare”.

Fenomenul Bogata – Bogata este o comună cu 2.000 de locuitori, devenită celebră după ce rapperul american Snoop Dogg și-a dat din greșeală check-in pe Facebook în județul Mureș, în timp ce încerca să dea check-in în capitala Columbiei, Bogota. Românii s-au entuziasmat repede pe internet, au creat grupuri și evenimente pe Facebook în care îi cer artistului să vină în Bogata, ba chiar au creat și un site pentru micuța localitate mureșeană: www.visitbogata.com.

Valul viral a ajuns în toată presa din România și în publicații importante din străinătate și s-a întors repede la Snoop, care a publicat zilele trecute o nouă postare pe Facebook. El a declarat că ia în considerare să vină în România și le-a recomandat urmăritorilor săi să viziteze Bogata.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!