JobShop @ CCS

Home $ Articole $ JobShop @ CCS

by | Mar 30, 2016 | Articole

JobShop
3-7 aprilie

Scopul principal al evenimentului este de a oferi studenților și absolvenților cunoștințele și informația necesare startului în carieră, iar companiilor oportunitatea de a interacționa cu tineri bine pregătiți.

JobShop debutează duminică, 3 aprilie, printr-un workshop de CV, menit să îi învețe pe studenți cum să își pună în evidență cunoștințele și aptitudinile în fața reprezentanților companiilor pe care îi vor întâlni în zilele următoare. În continuarea acestuia, va avea loc o simulare de interviu, activitate în cadrul căreia se poate urmări un scurt scenariu în care apar candidatul și intervievatorul, pregătind studenții pentru momentul în care se vor găsi în această ipostază.

Luni și marți, companiile participante își vor deschide standurile pentru studenți între orele 10:00 – 17:00 și vor prezenta oferta legată de practică, internshipuri și joburi. JobShop® reunește anul acesta 23 de companii din domenii tehnice diverse. Vă puteți trimite deja CVurile către companii intrând pe site-ul: cluj.jobshop.ro.

Companiile vor organiza și o serie de activități pentru a se face cât mai cunoscute în rândul studenților; anul acesta Betfair, Accesa, Plexus, Star Transmission, Techromix și msg systems vor susține prezentări de companie, iar ISDC, Steelcase, ARRK, Accenture și Michelin pregătesc vizite la sediile lor. De asemenea, vor mai avea loc și ateliere tehnice organizate de ISDC, ZYNK și Bosch. La aceste activitati se adauga sectiunile Cariere de succes și Open Space Technology.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!