Jazz in the Park: Ediția Bogata, pregătită de start

Home $ Festivaluri $ Jazz in the Park: Ediția Bogata, pregătită de start

by | Apr 1, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Peste o mie de persoane au anunțat pe rețeaua de socializare Facebook că vor participa la Jazz in the Park Bogata Edition, iar mai mult de 3.700 spun că sunt interesați de acest eveniment. Organizatorii pun la dispoziția participanților autobuze cu plecare din Cluj-Napoca la ora 10:30. Mureșenii sunt de asemenea așteptați în număr mare duminică la Bogata, la fel ca locuitorii din Luduș și Iernut, orașele cele mai apropiate de comuna mureșeană.

„Amenajăm o parcare în apropiere, ca să poată veni oameni de oriunde din țară care vor să petreacă o după-amiază de duminică însorită la Bogata. Îi rugăm pe participanți să nu blocheze curțile și să nu parcheze pe iarbă. Nu dorim să le producem neplăceri localnicilor care ne primesc cu atât de multă prietenie”, afirmă Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Programul va include concerte pe terenul de fotbal dintre cele două biserici, tururi ale satului, activități pentru copii, întâlniri cu bogățenii, activități sportive, un concurs gastronomic susținut de bucătarii Marian Moscaliuc, Fulop Attila și Cristian Păpușoiu și degustări de produse tradiționale. De la ora 12 programul începe cu Plimbările Bogății, un tur ghidat în cadrul căruia participanții vor afla informații inedite despre comună și vor avea ocazia să admire frumusețile zonei. De la ora 13 va încep concertele. Vor concerta Les Nuages, Danaga, Jazzybirds și Maria Răducanu & Sorin Terinte.

 „Accesul la festival este gratuit, iar participanții pot dona pentru amenajarea primului parc din Bogata. Vrem ca întâmplarea Bogata, viralizată recent pe internet, să lasă urme concrete. Prietenii noștri arhitecți organizează consultări, la Jazz in the Park Bogata Edition, consultări cu bogățenii, pentru a stabili cum să arate și cum să funcționeze parcul lor. L-am invitat și pe rapperul care a făcut cunoscută comuna la nivel internațional, Snoop Dogg, să facă o donație pentru parc. Sperăm să răspundă solicitării noastre. Până acum am avut persoane care au donat cumpărând tricoul #VisitBogata, care va fi disponibil și la eveniment. Săptămâna viitoare, după stabilirea detaliilor parcului, vom lansa public campania de donații.”, afirmă Alin Vaida, directorul festivalului Jazz in the Park.

Detalii despre transport, program și activități găsiți aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!