We Love Retro se întoarce în luna iunie!

Home $ Party $ We Love Retro se întoarce în luna iunie!

by | Apr 6, 2016 | Party, Știri Cluj

A opta ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy. Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.

“Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi <diferiți>, de a oferi publicului un eveniment aparte. Succesul primei ediții de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de persoane, ne-a motivat și ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro, și nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reușit să aducem din nou la Cluj câțiva dintre cei mai iubiți artiștii retro, fapt pentru care ne-am propus săoferim o experiență extraordinară tuturor celor prezenți, atât prin show-urile artiștilor, dar și prin decor și… alte surprize pe care doar cei prezenți le vor descoperi.” – Iancu Șerbănescu, Project Manager We Love Retro.

Biletele se vor pune în vânzare începând cu ziua de vinery, 8 Aprilie 2016, pewww.biletmaster.ro. În ediția din 2015 Transylvania Music Events i-a adus la Cluj pe Lou Bega, Captain Jack, Down Low, stabilind un nou record de audiență în Sala Polivalentă, 8.300 de persoane.

——————

BONNIE TYLEReste cunoscută pentru vocea ei distinctiv răgușită, care a rezultat în urma unei operații pentru a îndepărta nodulii vocali la mijlocul anilor ‘70. Tyler s-a remarcat odată cu lansarea albumului ei în 1977, ”World Starts Tonight” și single-urilor “Lost in France” și “More Than a Lover”. Single-ul “It’s a Heartache” a ajuns pe numărul patru în top-urile din Marea Britanie, și numărul trei în top 100 în Statele Unite ale Americii. Eclipse of the Heart” împreună cu cântaretul Kareen Antonn. Duetul lor bilingv a depășit topurile franceze. A câștigat trei nominalizari la Premiile Grammy și trei nominalizari la Brit Award.

Smokie este formația muzicală britanică de muzică rock, activă în perioada anilor 1968-prezent.”Living Next Door to Alice” a devenit cel mai mare hit al trupei, în noiembrie 1976, urmată de un succes similar cu melodia “Lay Back in the Arms of Someone”. Smokie acum s-au găsit superstaruri europene, cu turnee sold-out și albume cu milioane de vânzări. Următoarele două albume, Bright Lights & Back Aleile (1977) și The Montreux Album (1978), au consolidat statutul lor fiind din nou un succes.

E-Type și-a făcut debutul în 1994 cu albumul ”Made in Sweden”. ”Set the World on Fire” a ajuns pe primul loc în toate topurile din Suedia. Majoritatea albumelor sunt făcute în colaborare cu cântăreața Nana Hedin a cărei voci o putem auzi aproape în fiecare piesă. Al treilea album, ”Last Man Standing” a avut parte de cel mai mare succes, fiind vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume. Melodiile ”Angels Crying” și ”Here I go Again” au ajuns pe locul I în Finlanda și Suedia.

Mr. President a fost un grupmusical eurodance din Bremen, cunoscutcelmaimultpentruhitul”Coco Jambo” din 1996.În 1995 au lasantalbumul ”Up N’ Away” ce conținea piese precum ”Up N’ Away”, ”I Follow the Sun”, ”4 On the Floor” și ”Gonna Get Along”. În 1996 Mr. President și-a direcționat sunetul către un stil mai exotic. Noul sunet s-a regăsit prima oară în melodia ”Coco Jambo”, cel mai mare hit al trupei, ce s-a bucurat de succes în țări precum Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, ajungând în top-uri pe toate canalele.

Dr. Alban este un muzician suedez nigerian-născut și producător. Muzica lui poate fi cel mai bine descrisă ca un raggae eurodance, hip-hop, cu un stil de dancehall. A vândut aproximativ 16 milioane de discuri la nivel mondial și este cunoscut pentru hituri precum ”It’s My Life”, “One Love” și ”Africa”.

No Mercy și-au lansat albumul de debut în 1996, ”My Promise”. Albumul a avut succesul a două acreditări  de vânzări de platină, albumul numărându-se în top 5 cele mai bune albume în tari precum Austria, Belgia, Olanda și Elveția. “Where Do You Go” și “When I Die” s-au bucurat de un success international, urmatemaiapoi de hituril “Please Don’t Go” ce a ajunspelocul 5 întopuri.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!