Methadone Skies | Holy Motors | Tauusk

Home $ Articole $ Methadone Skies | Holy Motors | Tauusk

by | Apr 10, 2016 | Articole

Methadone Skies | Holy Motors | Tauusk

Acces: 20 Lei
Fumatul interzis

Methadone Skies s-a infiintat in martie 2009, fiind un trio de prieteni ce incepeau sa descopere propria dragoste pentru muzica. La inceput, au incercat sa se incadreze in anumite genuri si abordari, luandu-le ceva vreme pana sa-si dea seama ca trebuie sa faca treaba fara a se limita la vreun stereotip muzical. La sfarsitul anului 2010 Wehry se alatura conturand astfel formula actuala. In 2012, trupa a lansat albumul, Enter The Void.

In ianuarie 2015 albumul ,,Eclectic Electric” prinde viata, lansarea fiind urmata de un mini turneu eurpoean in Slovenia, Italia, Germania si Austria. Methadone Skies a fost incepand cu anul 2012 prezenta la importante festivaluri, atat in tara cat si inafara ei: EXIT Festival, Lake on Fire, Pietrasonica, Tube Cult Festival, Rockt den See, Doom Over Vienna, Robust Festival, Stonerizer, Revolution Festival, FuzzBall Stoner Fest, FanFest, Peninsula.
In 2016 trupa va lansa un nou material numit COLOSSEUS.

Tauusk este un proiect instrumental de ambient / drone / doom din România axat pe evocarea și explorarea de peisaje sonore eterice și amenințătoare. Tauusk se străduiește să se folosească cât mai mult de puterea de sugestie. Prin ambiguitate sonica și neclaritate intenționată, muzica oferă doar direcții generale de interpretare, restul fiind lăsat la imaginația ascultătorului. Ritualul și natura joacă un rol important în compoziție, dar același lucru este valabil și pentru culoarea și timbrul tonurilor, nu prin puritate, ci prin textura. Având în vedere natura experimentală a proiectului, forma și structura muzicii, la fel ca în natură, este în continuă schimbare, înregistrările fiind doar fațete înghețate ale existenței.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!