Sukh Knight & Numa Crew @ Club Midi

Home $ Party $ Sukh Knight & Numa Crew @ Club Midi

by | May 8, 2016 | Party

Sukh Knight & Numa Crew 

pret: 20lei <00:00> 30lei

SUKH KNIGHT
Producătorul londonez de origine asiatică Sukh Knight a fost introdus în lumea grime-ului de Scratcha DVA, fondatorul DVA Music, membru chintesențial Hyperdub și unul din artiștii emblematici ai genului. Încă de la început Sukh și-a creat propriul blend de grime cu influențe asiatice, fiind unul dintre puținele sound-uri de acest fel și ușor de recunoscut în cadrul oricărui set. În producțiile sale, dubstepul și drum and bass-ul se întâlnesc cu percuții și vocaluri asiatice, rezultând un stil cutting edge de “muzică electronică infuzată cu promisiuni exotice și estice”(Track it down)

Grupul italian Numa Crew a lansat recent albumul de debut, cu titlul New Undeground Massive Alliance, un titlu ce explică acronimul trupei născute în anul 2005, în Florența. Devenit de-a lungul anilor una dintre pietrele de temelie ale scenei underground italiene, Numa Crew a reprezentat dintotdeauna un pionier și un punct de referință atunci când cine vorba de deplasarea inteligentă între teritoriile muzicale marcate de genurile reggae, jungle, dubstep și hip-hop. Valoarea adăugată a albumului este dată de lista impresionantă de interpreți vocali care și-au adus contribuția la realizarea materialului. Aceasta include artiști precum australianul Dub FX, care ne uimește din nou cu abilitățile sale vocale pe primul single extras de pe album, intitulat Bass Hater.

Low Freq este un proiect ce explorează frecvențele joase ale muzicii de la genuri muzicale precum bass music, industrial și electronica.Sunetul creat este unul militant ce provine din realitatea cotidiană. ZO – Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ztH” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!