Masterclass – Tristan Stephenson @ Grand Hotel Italia

Home $ Articole $ Masterclass – Tristan Stephenson @ Grand Hotel Italia

by | May 16, 2016 | Articole

Masterclass – Tristan Stephenson 

Fabri Romania are onoarea de a va invita alaturi de Tristan Stephenson, care ne va oferi consultanta si asistenta in arta de a deveni cat mai buni in domeniul barista. Participarea se va realiza e baza de rezervare/invitatie, locurile sunt limitate. Pentru detalii, informatii si rezervari puteti apela 0751.04.26.28 in intervalul orar 10:00 -19:00 .

Tristan Stephenson este unul dintre principalii pionieri ai mixologiei moleculare și bartending-ului modernist, fiind foarte respectat si apreciat in lumea ospitalitatii. Călătoria lui Tristan aduna peste 180 de distilerii si insumeaza cunostinte in arta consumului de alcool, mixologie moleculara,distilare, aptitudini de barista și știința aromelor. Tristan a instruit profesioniști din industria hotelieră si barmani, în peste 30 de țări, este un speacker invitat frecvent la “Tales of Cocktail”.A fost distins “CLASS Barman “ al anului în 2011 și a intrat contracandidat in campionatele barista din Marea Britanie, în 2009.

Prima sa carte, “The Curios Bartender”, a devenit inca de la inceput Bestseller în 2013 și a fost urmată de două cărți care acoperă mai multe teme centrate pe consumul de whisky și cafea. A patra sa carte “The Curious Bartender’s Gin Palace” s-a pregatit de lansare in primavara anului 2016. Totodata este general manager al barului “Fluid Movement” din Londra, care s-a clasificat in topul “Cele mai bune 50 baruri din lume”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!