Încă 2 zile de înscrieri pentru Treasure Hunt, la Zilele Clujului

Home $ Festivaluri $ Încă 2 zile de înscrieri pentru Treasure Hunt, la Zilele Clujului

by | May 17, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Cel mai mare și mai distractiv concurs de Treasure Hunt a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Competiția se va desfășura ca și până acum în cadrul Zilelor Clujului, în perioada 21-22 mai 2016.

„Treasure Hunt” este concursul care îmbină cunoştinţele despre Cluj-Napoca cu ingeniozitatea, distracţia şi spiritul de echipă şi dezleagă misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori. Aceştia vor căuta comorile Clujului pe trei trasee diferite, având de trecut mai multe probe incitante şi distractive. Concursul se va desfăşura în două etape. Prima etapă se va desfășura sâmbătă, 21 mai și va reuni la startul competiţiei 180 de participanţi împărţiţi în 60 de echipe mixte. Cea de-a doua etapă se va desfăşura duminică, 22 mai 2016 şi va avea ca participanţi finaliştii, în număr de 60 de competitori.

Pe lângă aventură și distracție, participanții vor concura pentru marele premiu de 1000 euro. Echipele ajunse pe locurile 2 și 3 vor fi premiate de asemenea cu 300, respectiv 200 de euro.  Înscrierile se pot face până în data de 19  mai la Centrul de Informare Turistică, bld Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca sau online.

Înainte de a începe procesul de înscriere, cei interesați sunt rugați să citească cu atenție regulamentul concursului disponibil pe www.zileleclujului.ro, secțiunea dedicată concursului Treasure Hunt.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!