Blaj aLive Festival 2016

Home $ Festivaluri $ Blaj aLive Festival 2016

by | May 20, 2016 | Festivaluri

Blaj aLive Festival 2016 
18-19 iunie

Lineup: Kadebostany, Dub Inc, Kiril Dzajkovski, B.U.G. Mafia, Troy Pierce, Camea, Douglas Greed, Grasu XXL, Carla’s Dreams, R.O.A., C.T.C., Golan, When ‘Airy Met Fairy, Say Yes Dog, Omul cu Sobolani și mulți alții.
Prețurile abonamentelor sunt de 100 de lei înaintea evenimentului și 130de lei la intrare, iar biletul pe zi 60 de lei. Sunt disponibile în rețelele partenere.

Primul concert Kadebostany din România va fi organizat la Blaj aLive în acestă vară, pe Câmpia Libertății unde vom asculta live Castle in The Snow, un hit radio care rulează neîncetat în FM-ul românesc. Prima formație confirmată pentru festival se bucură de mare succes comercial în România, cu toate că stilul muzical este perfect compatibil cu Blaj aLive. Se spune despre Kadebostany că sunt pe cale de a cuceri lumea.

Pop, Hip-Hop, Rock, Reggae și diverse variații muzicale formează programul celui mai accesibil festival multicultural al țării. Lista completă a artiștilor participanți va fi comunicată în următoarele săptămâni. Au trecut patru ani de când românii revin la fiecare început de vară pe Câmpia Libertății din Blaj pentru a petrece două zile și două nopți de experiențe culturale binevenite pentru dezvoltarea unei comunități de oameni frumoși, uniți și pregătiți să aducă un plus de culoare și valoare în jurul lor.

Blaj aLive Festival promovează libertatea, educația și inovația ca suport tehnologic pentru dezvoltarea culturală și găzduiește în zilele festivalului inițiativele tinerelor organizații, parte din noua revoluție culturală. Marea adunare anuală este acum centrată în jurul unui festival multicultural global dedicat educării tinerilor în spiritul libertăților europene și manifestărilor specifice, pe fondul conservării valorilor culturale naționale omniprezente în orașul în care a răsărit soarele românilor.

Pentru informații suplimentare detaliate despre acces festival, acces camping sau alte informații vă rugăm să consultați website-ul blajalive.ro sau să contactați organizatorii pe adresa [email protected]

#Concurs: Punem la bataie 2 abonamente duble la Blaj Alive! Pentru a intra în concurs trebuie să postezi următorul mesaj pe wall-ul tău de Facebook: “#ClujLife mă scoate din casă la… http://cjl.ro/Fqn” si sa revii cu un comentariu, mai jos, în care să tăguiești prietenul / prietena cu care vei mergi la festival.
Câștigătorii vor fi anunțati pe 14 iunie.

Update: Felicitări, Bianca Komjatszegi și Alexandra Ghejan!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!