Cinci festivaluri importante din Transilvania își dau mâna pentru o cauză comună

Home $ Festivaluri $ Cinci festivaluri importante din Transilvania își dau mâna pentru o cauză comună

by | May 23, 2016 | Festivaluri, Știri Cluj

Persoanele care donează online pentru Fondul Jazz in the Park pot câștiga abonamente la Electric Castle, Untold și Blaj aLive, bilete la Festivalul Internațional de Film Transilvania și articole promoționale. Alături de Jazz in the Park, patru dintre cele mai importante festivaluri din Transilvania – Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), Blaj aLive, Untold și Electric Castle – susțin Fondul Jazz in the Park. Inițiativa Jazz in the Park de a implica și valorifica în mod activ comunitatea prin susținerea unor proiecte pentru întregul oraș i-a atras pe organizatorii de evenimente, care au răspuns pozitiv propunerii de a se implica în Fondul Jazz in the Park.

Festivalurile vor promova fondul în comunitățile lor și vor oferi abonamente, bilete și produse promoționale special pentru persoanele care donează online pentru a susține Fondul Jazz in the Park. Concret, toți cei care donează online prin rețeaua biletmaster.ro pentru Fondul Jazz in the Park intră într-o tombolă săptămânală, în cadrul căreia pot câștiga abonamentele, biletele și premiile puse la dispoziție de organizatorii celor patru festivaluri.

„Mi s-a părut incredibil gestul celorlalți colegi de breaslă de a ne susține fondul. Ce ne-au dat ei de fapt nu sunt doar niște premii, ci acces să promovăm fondul în comunitățile lor, lucru foarte valoros. Practic, fondul Jazz in the Park a unit printr-o cauză comună câteva din cele mai importante festivaluri din regiune. Cu siguranță această prietenie ne va ajuta să ne atingem obiectivele pe fond. Le mulțumim pe această cale celor patru festivaluri care au arătat deschidere. Contează mult pentru noi.”, spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

Începând de astăzi, susținătorii fondului Jazz in the Park vor putea cumpăra bilete neobligatorii prin rețeaua biletmaster.ro. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar banii întră în fondul Jazz in the Park din care vor fi susținute trei proiecte de artă experimentală. În fiecare săptămână va avea loc o tombolă unde donatorii din acea săptămână pot câștiga bilete la cele mai importante festivaluri din zonă.

Programul tombolei e următorul:
23-27 mai: Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF): 2 câștigători vor primi câte 10 vouchere la filme din cadrul TIFF și câte o geantă TIFF
28 mai-5 iunie: Blaj aLive: 2 abonamente la festival
6-12 iunie: Untold Festival: 2 abonamente
13-19 iunie: Electric Castle: 2 abonamente

Prima tombolă va avea loc vineri, iar în extragere vor fi incluși toți cei care donează pentru Fondul Jazz in the Park de luni, 23 mai și până vineri, 27 mai. La prima extragere, TIFF va oferi pentru doi câștigători câte 10 vouchere la filme din cadrul festivalului care începe vineri și câte o geantă TIFF.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!