Se dă startul înscrierilori la atelierele de la LollyBoom

Home $ Știri Cluj $ Se dă startul înscrierilori la atelierele de la LollyBoom

by | May 28, 2016 | Știri Cluj

De mâine, 28 mai 2016, LollyBoom dă startul înscrierilori la ateliere. Anul acesa, ca și anul trecut, activitățile vor fi  multe și diverse. Printre activitățile ce vor avea loc putem enumera: ateliere de desen, pictură, de gătit, ceramică, activități de tras cu arcul, teatru, muzică, dans, cățărări, face-painting etc.

Înscrierile online îi ajută pe părinţi să asigure locul dorit copiilor lor la ateliere/workshop-uri, pentru că din păcate, locurile sunt limitate. Pentru participarea la ateliere și workshop-uri, recomandăm să se facă înscrierea celor mici aici: http://www.lollyboomfestival.com/ateliere/. Numărul maxim de activități la care un copil poate fi înscris este de două pe zi. Dacă, totuși, nu reușiți accesați site-ul, înscrierile se pot face și la festival în limita locurilor disponibile.

Pe langa ateliere puteţi gasi si alte activități pentru divertisment: spectacole de magie, jocuri, concursuri, teatru de păpuși, grădinărit, croitorie, reciclare creativă, plus multe altele.

Vă așteptăm pe toți în Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 1-5 iunie la LollyBoom – festival de mare avengură dedicat întregii familii

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!