Ghidul #clujlife pentru #Lollyboom

Home $ Articole $ Recomandări $ Ghidul #clujlife pentru #Lollyboom

by | Jun 1, 2016 | Recomandări

Astăzi, întreaga suflare sărbătorește Ziua Internațională a Copilului! Indiferent (de) unde ești, câți ani ai sau cât de obosit de viață și sătul de task-uri zilnice, cu siguranță ai pe chip o fărâmă de zâmbet pentru că te-ai trezit cu o amintire simpatică de când băteai mingea pe maidan.

Rațele și vânătorii, v-ați ascunselea, țară, țară, vrem ostași!, șotron, leapșa, lapte gros, flori, fete și băieți și câte și mai câte… par eu tânără, dar le-am prins pe toate. Gameboy, jocuri pe televizor și schimburi de casete galbene sau altele asemenea. Spuneți voi, nu simțiți măcar așa puțin, o urmă de dor după zilele alea fără nicio grijă?

Ei bine, oamenii din spatele Lollyboom s-au gândit la asta și au venit în întâmpinarea copiilor de toate vârstele cu un festival plin de culoare, jocuri și voie bună! Iar pentru asta, am pregătit un nou ghid complet de festival… primul festival dedicat familiei.

Când? 
Zâmbetele, bucuria și timpul în familie se consumă între 1-5 iunie. Adică de azi și până duminică inclusiv.

Unde?
În Parcul Central, unde sintagma decor de poveste nu-i doar scoasă din cărți, ci și pusă în scenă.

Cum ajung acolo?
Păăăi… la fel cum ai ajuns și la CooltUrban. 🙂

Am insistat și la celelalte ghiduri și voi insista și la următoarele să folosiți cu încredere aplicațiile pentru transport, căci ele vă ajută cel mai mult. Indicațiile depind numai și numai de punctul fiecăruia de plecare. La Parcul Central opresc tramvaiul (101 – 102) și autobuzul 30 (puteți merge cu orice altceva – 24, 24B, 25, 6, 7 etc.) până pe Calea Moților, iar de acolo traversați o străduță spre parc.

Am nevoie de bilet?
Nu este nevoie de bilet. Participarea la festivalul este gratuită pentru toți copiii cu vârsta mai mică de 90 de ani, după cum spun și organizatorii.

Cum mă pot implica?
Prin participare și promovare, ambele merită la fel de mult atenția venită din partea voastră. Poți, însă, vorbi cu organizatorii dacă ai înclinații spre acest tip de activități și munca alături de copii îți face plăcere, căci poți deveni următorul membru al echipei Fantasmagia sau, de ce nu, păstrați legătura și ajuți la realizarea ediției de anul viitor.

Pot veni cu snack-uri și jocuri de acasă?
Cu siguranță vei găsi și acolo, însă nu-ți va lua nimeni nimic din mână. Jocurile sunt binevenite, la fel și păturile sau hamacele.

Ce o să pot face în fiecare zi?
Dar ce nu poți să faci! Ateliere sunt atât de multe, încât îți va fi greu să decizi unde-ți înscrii copilul, iar lui îi va fi cu atât mai greu să aleagă ce-i place. Își va dori să le facă pe toate.

Însă uite, astea sunt opțiunile atelierelor și cei care le susțin: Art’s Cool, Atelierul Creativ, Atelierul De Sculptură, Atelierul Something New, Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj, Club Archery, Color Your Life, Cuibul Berzelor, Exploratoriul – “Muzeul Copiilor”, Farmaciile Dona, Golfee, Koobic, LollyColored Hands, LollyMagic House, LollySuper Place, Lut Și Lemn, Natură-N Miniatură, Portret De Familie, Q Smile, Relax Kids, Toyota Hybrid.

Sunt ateliere de creație pentru copii, spectacole de teatru și de magie, concerte, evenimente de dans și de mișcare, cabaret, proiecții de film, perete de escalada, concursuri și o zona pentru labirint și aventura Park.

O fotografie postată de Dan Ciulea (@ciulea) pe


Pe site, adică aici, la secțiunea ATELIERE, aflați toate detaliile legate de activități, durată și mod de desfășurare, și tot pe site se fac și înscrierile. Este extrem de simplu, trebuie să alegi vârsta copilului și data în care vreți să participați la Lollyboom, apar opțiunile și decideți care vă atrag mai mult.

Așadar, de astăzi și până diminică inclusiv, ne vedem în parc!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!